Here’s Rea!

Omdat Bel’Etoile op Instagram de magische kaap van 10.000 (!) volgers bereikte, besloot topdesigner Isabel haar fans te bedanken met een leuke lentejurk: de Rea Dress. En ladies: juich, lach en doe gerust een vreugdedansje… Deze schitterende jurk, die ook nog eens in een wip klaar is, kan je GRATIS downloaden in de webshop van Bel’Etoile.

© Moors M - 200317-6U6A4634

Van zodra ik wist dat ik dit leuke jurkje mocht testen, trok ik naar Toverstof in Destelbergen om een passend stofje te shoppen. Eigenlijk is het kleedje getekend voor niet-rekbare stof, maar Isabel was benieuwd of het ook in iets meer elastische stoffen zou lukken. Ik kon dus bijna letterlijk alle kanten uit!

© Moors M - 200317-6U6A4626

Toen ik de winkel binnen stapte, kwam de eigenares naar me toe voor een babbeltje. Terwijl we stonden te praten, aaide ik een superzachte stofrol van Milliblus. Ik kwijlde bijna… Het was een soort stof die ik niet kende en Svenja beaamde dat het iets nieuws was. Om te illustreren dat ze nog nieuwigheden liggen had, toonde ze mij de rol eronder en toen hield de wereld op met draaien…

© Moors M - 200317-6U6A4693

Ik viel als een blok voor een zware french Terry van Milliblus in de allermooiste blauwtinten, gecombineerd met zachtroze en donkergroen. Zeg nu zelf… Dit stofje is toch helemaal mijn ding??? Het ging dus mee naar huis voor de patroontest.

© Moors M - 200317-6U6A4662

Ook de test liep voor mij op rolletjes. Zoals ik van Isabel gewend ben, had ik eigenlijk weinig op te merken op het patroon. Meteen bij de eerste poging had ik een perfect draagbare jurk. Omdat de V-hals een beetje te wijd was, tekende Isabel die bij de volgende versie een ietsie-pietsie minder diep.

© Moors M - 200317-6U6A4711

Je kan de Rea maken met een elegante V-hals of een iets sportievere ronde hals. Ik vind ze net iets vrouwelijker met een riempje, maar je kan ze ook gewoon zonder dragen. De afwerking is ook top, zodat ze ook aan de binnenkant mooi is! En heb je al gezien dat de zoom onderaan een beetje afgerond is? Kortom: de ideale jurk voor de komende lente.

© Moors M - 200317-6U6A4639

Wil je zelf ook aan de slag met dit leuke en bovendien gratis patroontje? Surf snel naar de webshop van Bel’Etoile!

Terwijl je daar bent, kan je misschien ook haar andere patronen eens bekijken. Ik maakte zowat al haar damespatronen, zoals de Isa sweater, de Vita blouse, de Lux dress én een patroontje waar ze momenteel in stilte verder aan werkt… Dus ja, ik vind het de investering waard!

© Moors M - 200317-6U6A4672

Ik ben fan, jij ook?

© Moors M - 200317-6U6A4650

Tot snel,
Lieve

PS: Rara, wat is de rode draad van deze fotoshoot? Ik merkte het pas toen we thuis de foto’s bekeken…

19 gedachten over “Here’s Rea!

  1. WAUW ! Zo mooi ! Ik stemde ook op de damesjurk en ben nu wel heel blij. Ga hem direct downloaden zie. Ik kan bijna niet geloven dat dit French Terry is, de jurk valt alsof hij van een zeer soepele stof is gemaakt. En die kleuren, ik zou er ook bijna van kwijlen 👍

    Like

      1. ik dacht:Lieve staat met haar handen in haar zij te wachten op de zon ( kan ik nu nog verbergen dat ik bijna omval van nieuwsgierigheid naar de rode draad)😇🙈 🤣

        Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s