Op algemene aanvraag: ‘A Girl’s Pencil Case XL’ – het patroontje

Begin deze week postte ik een tweede versie van ‘A Girl’s Pencil Case‘, een iets groter modelletje (20 cm*5 cm*11 cm (L*B*H)), gemaakt op vraag van een collega van mijn ventje. Omdat er toch wel vraag was naar het patroontje van deze XL uitvoering, besloot ik mijn liefste eens diep in de ogen te kijken… Hij doet namelijk keer op keer het teken- en lay-outwerk bij mijn patroontjes.

© Lieve Deduytschaever 200409 05

Ja hoor, ook deze keer wilde hij voor mij aan de slag. Hij tekende het patroontje mooi uit en zorgde ervoor dat je het kan afprinten op A4. Met een klik op onderstaande ‘coverfoto’ kan je het downloaden. Bekijk vooral de details op het patroontje, Michael houdt van een knipoog af en toe…

Pencil Case XL COVER

Een handleiding voor ‘A Girl’s Pencil Case XL’ bestaat niet. Omdat het principe grotendeels gelijk is als het kleine broertje ‘A Girl’s Pencil Case‘, geraak je met die fotohandleiding al een heel eind.

© Lieve Deduytschaever 200409 03

Wil je, net als bij deze kaki versie, dat jouw pennenzak stevig rechtop blijft staan en je pennen goed beschermd zijn? Dan moet je aan de slag met een dikke versteviging. Ik koos voor be-form opstrijkbare versteviging en knipte die in langwerpige rechthoeken om op de grote vlakken te strijken, zodat de pennenzak makkelijk op de juiste plekken zou plooien.

Heb je nog vragen of is het je niet volledig duidelijk? Contacteer me via de reacties onder deze tekst of stel je vraag per mail aan girlsinuniform03@gmail.com. Ik help je zo snel mogelijk uit de nood!

Veel plezier ermee!
Lieve

PS: Bedankt aan mijn ventje, mijn allerliefste, mijn beste vriend, mijn alles… voor de steun en hulp die ik elke dag van hem krijg in dit blogverhaal. Zonder hem zouden de illustraties niet zo professioneel zijn en waren mijn foto’s veel minder kwalitatief! Wil je meer zien van zijn werk? Bezoek hem op Instagram.

© Michael Moors 191002

16 gedachten over “Op algemene aanvraag: ‘A Girl’s Pencil Case XL’ – het patroontje

  1. Wat een prachtige foto van jullie tweekes! En super bedankt om ook dit weer te maken en te delen met ons! Het zijn stuk voor stuk naaiwerkjes waar je trots op mag zijn. Stiekem droom ik een beetje dat ik net zo mooi en afgewerkt zal kunnen naaien 😉

    Like

  2. Dankjewel aan jou en aan jouw ventje. Jullie komen steeds met iets verrassend, origineel, iets wat iedereen kan gebruiken of cadeau geven. Doe maar gewoon verder en start je eigen merk op (of ontwikkel nieuwe kleding en gebruiksvriendelijke “dingen” voor het leger 😘

    Like

  3. Eerst en vooral, wanneer ik die mooie foto van jullie twee zie – zo twee mooie knappe mensen – vergeet ik naar de Pencil Case XL te kijken !
    Maar toch ook bedankt voor dit patroontje, je ziet het vroeg of laat nog wel eens verschijnen tussen Freddy zijn attributen.

    Like

Geef een reactie