A Girl’s Mask Bag – je masker netjes opgeborgen

Het zijn vreemde tijden… Het ‘nieuwe normaal’ dicteert dat iedereen een masker op zak moet hebben, want je moet er eentje dragen op het openbaar vervoer en in de winkels. Tot voor kort nam ik mijn masker mee in twee plastiek zakjes: eentje voor mijn propere masker, eentje voor het gedragen exemplaar. Alleen wilde ik veel liever iets stijlvoller én duurzamer om mee te nemen. Et voila, ziehier A Girl’s Mask Bag, een twee-in-een tasje dat je makkelijk kwijt kunt in je handtas of rugzak.

© Lieve Deduytschaever 200713 22

Het patroontje past perfect voor de small versie van het FOD maksker. Wil je graag je large maskers meenemen, dan teken je overal een centimeter bij. De gebruikte technieken zijn heel eenvoudig: eigenlijk plooi je gewoon twee envelopjes, die je dan rug tegen rug aan elkaar stikt. Veel ervaring hoef je niet te hebben: iedereen kan er mee aan de slag.

 

Mask Bag

Wil je zelf ook zo’n handige, duurzame en makkelijke oplossing om jouw maskers overal mee naartoe te nemen? Druk de A3 versie van het patroon af of print het als ‘poster’ op vier A4’s. Je kan de patroondelen ook makkelijk tekenen volgens bovenstaande afmetingen, want de basis is gewoon een A4-tje. Neem de fotohandleiding erbij en je bent vertrokken!

© Lieve Deduytschaever 200713 18

Mijn A Girl’s Mask Bags zitten in mijn handtas en in de rugzak van het werk. Zo reist er dagelijks eentje mee naar Brussel. Handig toch?

© Lieve Deduytschaever 200713 21

Veel plezier ermee,
Lieve

 

 

8 gedachten over “A Girl’s Mask Bag – je masker netjes opgeborgen

  1. Leuk ! Je weet het, ik wil alles maken wat je maar geeft 😃 (zelf ben ik niet zo vindingrijk) dus weeral eens mercie voor het patroontje.

    Like

  2. Supertof, eens wat anders dan mondmaskers maken. Ga er dit verlengd weekend zeker mee aan de slag. Dank u wel om dit met ons weer te delen. 👍🤗

    Like

Geef een reactie