Primeur: Fjara tanktop voor dames

Een weekje geleden werd ik, tot mijn grote blijdschap, geselecteerd om een nieuw damespatroon van Pienkel uit te testen. Al naai ik nog niet eens een jaartje, ik vroeg mij al vaak af hoe andere naaisters erin slagen in testpannels terecht te komen. Het leek mij superleuk en ook een beetje spannend, om mee te mogen helpen in het creatieve proces van een patroon. Toen ik de oproep zag op de Facebookpagina ‘Naaien voor vriendinnen’, sprong ik erop als een leeuwin op haar prooi.

We kregen exact drie dagen voor we de foto’s moesten doorsturen, dus de tijd was beperkt. Ik kreeg er een beetje kriebels in de buik van, zo spannend vond ik het. Aan de hand van onze opmerkingen paste Nienke telkens het patroontje aan. Een centimeter innemen aan de taille, de bandjes een beetje breder, de boordjes een stukje korter… en na een weekendje naaien, passen en opnieuw testen, was dit pareltje geboren.

Deze slideshow vereist JavaScript.

De Fjara tanktop zit heerlijk, en kan zowel sportief als iets gekleder gedragen worden. Bovendien is het een eenvoudig patroontje. Voor- en achterpand knippen, aan elkaar stikken, boordjes aannaaien, omzomen en klaar! Wil je het helemaal mooi afwerken, dan komt je tweelingnaald hier goed van pas. Tel zo’n uurtje of drie voor het hele proces, van zodra je op print drukt (want het is een PDF-patroon), tot de laatste steek. Simpel toch?

Heb je zin gekregen om zelf aan de slag te gaan? Dan krijg je hier een primeur, want vandaag lanceert Nienke dit gloednieuwe patroontje! Koop het snel aan een uitzonderlijke korting van 30% via Pienkel met de code FJARALADIES30, geldig op alles in de shop, tot en met woensdag 10 augstus.

Voel je zeker vrij toffe foto’s met ons te delen… Ik ben alvast benieuwd naar jullie creaties!

Tot snel, Lieve

19 gedachten over “Primeur: Fjara tanktop voor dames

 1. Ik herken je helemaal in het feit hoe die meiden nou in testpanels komen? Ik naai net 3 mnd maar reuze enthousiast dus ook op zoek naar testen 🙂

  Je schrijft leuke blogs, leerzaam en ga vooral zo door

  Geliked door 1 persoon

  1. Bedankt voor je complimentje! Ik hoop dat je ons ook gaat volgen?

   Deze test mocht ik doen dankzij een oproep in ‘Naaien voor vriendinnen’, op Facebook. Andere manieren om je in te schrijven voor zo’n testsessie, heb ik nog niet ontdekt, maar ik blijf het internet afspeuren!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s