Een feestelijk glitterjurkje

Een meisje is nooit te oud om lekker uit de bol te gaan… Al ga ik stilaan richting de veertig, bij de juiste beat gaan alle remmen los. Toen ik deze superleuke tricot met pailletten van Droomstoffen thuis geleverd kreeg, wist ik meteen wat ik ermee wilde maken: een hip feestjurkje! Zeg nu zelf, als je dit stofje ziet, wordt je toch meteen goedgezind? Ik alvast wel!

img_6243

Onder de pailletten zat een prachtige, streelzachte, petrolkleurige tricot verstopt. Een volledig kleedje glitterde mij net iets té heftig, dus ging ik aan de slag met mijn decovitje. Het kostte mij wat tijd, en het hele huis lag vol glitter, maar het resultaat maakte alle moeite meer dan goed. Nu kon ik de boordjes van mijn jurk laten contrasteren met het lijfje.


image1Met patroon 7678 van Burda Young maakte ik al eerder leuke truitjes. Waarom de tailleband niet verbreden tot een rokje? Dat is net het leuke aan zelf kleren naaien: je kan lekker creatief zijn, en een uniek stuk op maat maken.

image2

Ik weet wat ik uit de kast trek op kerstavond… en met mij nu ook de hele blogfamilie :-)!

Groetjes en hopelijk tot snel!
Lieve

5 gedachten over “Een feestelijk glitterjurkje

  1. Heel mooie jurk! Wat een moed om al die pailletjes er af te halen! Chapeau!
    In 1 van je vorige posts schreef je dat jij er toch wat langer dan 30 min over deed om de Aster trui van LMV te maken. Ik was blij dat ik las dat er nog mensen zijn die er een paar uren overdoen alvorens deze trui klaar is. Het is geen moeilijk patroon, maar zonder overlock neemt het toch wel iets meer tijd in beslag. Groetjes, Elke

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s