De kleine dingen des levens

Al ben ik zelf geen mama, de kindjes van onze broers en zussen vinden in mij een superenthousiaste suikertante. Toen mijn creatieve schoonzus mij vroeg haar borduurwerkje op een babydekentje te stikken, was ik meteen enthousiast… om vlak daarna schrik te krijgen dat ik het zou verpesten. Nooit eerder nam ik zoveel tijd vooraf om dingen uit te proberen en proeflapjes op fleecestofjes te stikken. Want stel je voor dat ik haar noeste arbeid de vuilbak in moest gooien, omdat het lelijk gestikt was?

img_5043

Gelukkig was ik nodeloos bang, want het was een makkelijk werkje. Niets om fier op te zijn dus, maar het resultaat is toch zo schattig, dat ik het met jou wilde delen!mathias-moors

Maak jij wel eens iets voor je kindjes? Deel je foto’s en verhalen gerust met ons, wij zijn benieuwd!

Tot snel,
Lieve

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s