Onze nieuwjaarsbrief…

2016 heeft zijn kar gekeerd,
en nog snel het nieuwe jaar geïntroduceerd.
Maar voor we daaraan beginnen,
moeten we nog even bezinnen

Over… wat had je gedacht?
Wat 2016 ons heeft gebracht,
aan stoffen, projectjes en dromen,
en welke er nog nog op ons afkomen.

Voor goede voornemens loopt het in januari helemaal storm,
daarom ook deze nieuwjaarsbrief van de Girls In Uniform.

moors-m-6u6a44532017 moet een jaar van monstertjes worden. Allerlei zaken waarvan een klein stemmetje in mijn hoofd zegt: “Dat kan jij toch niet maken, dat mislukt gegarandeerd!”. Zulke monstertjes, zoals allerlei zakken, cirkelrokken en kindermantels, wil ik leren tackelen in 2017. Ik wil vooral het monstertje van warhoofdigheid de nek omwringen, en meer gefocust werken. Ah ja, en liefst nog al mijn projectjes met plezier maken. Als ik dat alles kan, dan zal 2017 al wel om zijn, zekers?

moors-m-6u6a44462016 zal voor mij het jaar blijven, dat drie meiden in uniform elkaar vonden in een gedeelde passie. Ik zie Tatiana, Margot en mezelf nog in de tuin zitten, lachend en grappend, vol ideetjes om van deze blog een ‘hit’ te maken. Het trio klikte wonderwel in elkaar. Sindsdien is elke vergadering, fotoshoot of brainstorm voluit genieten. Mijn voornemens voor 2017? Mijn naaitechnieken blijven verbeteren (want ja, ik heb nog veel te leren), maar vooral: massa’s leuke dingen beleven met die twee prachtige meiden!

moors-m-6u6a44492016 stond in het teken van ontdekken, zowel op naaivlak als op blogvlak. Wat konden we zelf al en hoe konden we elkaar inspireren? Zouden we ook anderen kunnen meenemen in onze naaiavonturen? Ik vind dat we alvast tevreden mogen terugkijken naar onze ontdekkingstocht! Bedankt aan mijn immer geduldige mede-avonturiers Margot en Lieve! Mijn uitdaging voor 2017 is heel eenvoudig: ik ga dit jaar naaien op bestelling. Ik heb in de kerstperiode aan elk van mijn familieleden gevraagd om op een kaartje te noteren welk kledingstuk ze heel graag op maat willen krijgen.De teller staat ondertussen op negen stuks dus ik weet wat gedaan. Uiteraard zal ik af en toe de hulp moeten inroepen van de andere Girls In Uniform, wat ongetwijfeld weer tot heel veel plezier zal leiden!!

Dikke kus, en de allerbeste wensen van de Girls In Uniform

PS: Alweer bedankt aan huisfotograaf Michael Moors voor de prachtige foto’s!

6 gedachten over “Onze nieuwjaarsbrief…

  1. Girls in uniform, jullie hebben vorig jaar veel inspiratie, moed, goede ideetjes,… met ons gedeeld waar voor mij persoonlijk heel verrijkend was! ik kijk al reikhalzend uit naar jullie vervolg-verhaal in 2017!
    Lieve wensen van een grote fan 😃

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s