Waar ook ter wereld…

Het einde van ons eerste jaartje nadert met rasse schreden… In mei 2016 beslisten we van start te gaan met deze blog, en begonnen we stilaan WordPress te verkennen, om dan begin augustus het echte startschot te geven. Hou de Girls in Unifom goed in het oog, want rond die tijd vieren we onze verjaardag, en daar horen natuurlijk cadeautjes bij!

Opsomming

Het maakte mij een beetje nostalgisch, en ik besloot de statistieken van onze blog eens nader te bekijken. Ik viel bijna achterover, toen ik op de wereldkaart zag dat onze blog bijna overal ter wereld wel eens op een scherm verschijnt. Natuurlijk steken België en Nederland er met kop en schouders bovenuit, en ook Duitsland, Frankrijk en de Verenigde Staten doen het goed, maar ik zag in de lijst zelfs exotische landen zoals Madagaskar, Japan, de Verenigde Arabische Emiraten, Vietnam, Libanon, Curaçao, Singapore en Moldavië verschijnen.

Die hele lijst maakt mij dan weer nieuwsgierig genoeg om deze vraag aan jou te stellen: laat je ons weten, waar ook ter wereld (zelfs als het uit het totaal niet exotische Gent, Brussel of Amsterdam is) jij onze blog af en toe leest?

Lees jij dit bericht toevallig onder een palmboom, met je tenen in het zand, of dik ingeduffeld in een Iglo? Vertel ons er dan bij, hoe je daar terechtgekomen bent, want mijn nieuwsgierigheid kent geen grenzen.

Ik ben benieuwd naar je antwoord!

Tot snel,
Lieve

 

24 gedachten over “Waar ook ter wereld…

 1. Ik zit in mijn kamerjas achter de PC….heb nét ontbeten. De PC is mijn tussenstop tussen de ontbijttafel en de badkamer. Ik voel me thuis in Torhout (BE)

  Like

 2. Ik lees mee vanop mijne zetel en die staat in het Limburgse Bocholt. 😀 Ik heb jullie leren kennen op een blogmeet van Davina.

  Like

 3. Ik volg met veel plezier je blog vanuit Assenede met zicht op onze polders. Tussen het naaien door vind ik het fijn om inspiratie te zoeken bij anderen. Het stimuleert me nog meer wanneer ik leuke creaties zie van anderen. Ik ben gestart met naaien en bloggen in het najaar 2016 :). En ik ben ondertussen echt verslaafd aan het naaien! Wanneer ik ergens zit kijk ik ook heel vaak naar anderen hun kledij. Iets kopen voor mezelf, behalve stof, ondergoed of schoenen? Dat is ondertussen al even geleden :)….
  Je blog ontdekte ik via facebook in de groep naaien voor vriendinnen.

  Like

  1. Het is echt een verslaving hé. Naaien én bloggen. Iets kopen voor mezelf doe ik ook nog zelden… Al denk ik niet, dat ik ooit een jeans zou maken, dat lijkt mij onmogelijk, zo mooi als van de winkel.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s