Een zwierig Eden-rokje

Een hele tijd geleden maakte ik de Edenjurk van La Maison Victor in een prachtige dikke blauwe tricot met een subtiel glittertje. Zo’n stofje dat nooit kreukt en telkens weer in perfecte staat uit de wasmachine komt. Ik had nog een mooie lap over, maar wist niet meteen wat ik ermee zou doen. De stof is te zwaar voor een t-shirt en te dun voor een truitje.

© Margot Van Waeyenberghe 181006 14

De jurk is zo fijn om te dragen en ik hou van de zwierige rok. Ik besloot dus het patroon opnieuw te gebruiken, en met wat gepuzzel kreeg ik een rok uit mijn lapje stof. Zelfs een tailleband lukte nog net!

© Margot Van Waeyenberghe 181006 04

De rok hing intussen al meer dan een jaar in de kast, maar geraakte nog niet op foto. Gelukkig schoot een andere Girl in Uniform mij onlangs te hulp.

© Margot Van Waeyenberghe 181006 12

Tijdens ons naaiweekend in Malle trokken Margot en ik het bos in voor een paar foto’s-in-actie. Ik zat die dag niet zo goed in mijn vel en had helemaal geen zin in foto’s na een veel te korte nacht, maar het werd zo gezellig, dat het resultaat er best mag zijn.

© Margot Van Waeyenberghe 181006 11.JPG

Nu houdt niets mij nog tegen om de Eden-rok volop te dragen!

© Margot Van Waeyenberghe 181006 03

Tot snel,
Lieve

7 gedachten over “Een zwierig Eden-rokje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s