Opnieuw een klein indiaantje

De grootmoeder van Michael is Cheyenne indiaanse. Bomma Blauwe Wolk herontdekte op latere leeftijd haar roots en gaf die cultuur mee aan haar familie. Voor haar kleinkinderen is ze Bomma Indiaan en haar nakomelingen zijn fier op het indiaanse bloed dat door hun aderen vloeit.

© Lieve Deduytschaever 181031 11

Toen Michael’s nichtje Karen beviel van haar zoon Léan kregen we een heel leuk geboortekaartje thuis gestuurd. Het gaf mij en mijn ventje inspiratie voor een passend geboortecadeautje.

© Lieve Deduytschaever 181031 08

Ik greep terug naar patroon 9384 van Burda Kids, waaruit ik al andere geboortecadeautjes maakte, in een stofje van Droomstoffen dat jullie ook al eerder zagen passeren. Intussen naai ik al wat langer en dacht ik eraan het patroon van de stof ook in het buidelzakje te laten doorlopen. Een detail waar ik best fier op ben.

© Lieve Deduytschaever 181031 01

Mijn ventje besloot een wenskaartje te ontwerpen dat een mengeling was van mijn stofje en het geboortekaartje van Léan. Hoe fijn dat wij toch keer op keer onze talenten op elkaar kunnen afstemmen…

© Lieve Deduytschaever 181031 14

Het was leuk ons gezamenlijk cadeautje te mogen afgeven tijdens de babyborrel. Zoiets voelt toch heel anders dan iets gekochts cadeau doen. Maar dat snappen enkel de creatieve zielen onder ons…

© Lieve Deduytschaever 181031 15

Zou jij blij zijn met zo’n cadeautje?

Tot snel,
Lieve

6 gedachten over “Opnieuw een klein indiaantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s