Een hart voor jou

Valentijn, het feest van de liefde. Al vinden heel wat mensen het te commercieel, voor mij is het elk jaar weer een gezellige periode. Hartjes overal, koppels die hand in hand over straat lopen, stelletjes die voor een keer de GSM van tafel vegen om romantisch samen te dineren… Mooi toch?

©Lieve Deduytschaever 190213 09

Mijn ventje en ik zijn intussen bijna twintig jaar samen. De superromantische Valentijnsuitjes zijn al een tijdje achter de rug en dure cadeau’s geven we die dag al helemaal niet aan elkaar. Uiteindelijk hebben wij het hele jaar door romantische momenten, en verwenmomentjes zijn zoveel leuker als ze onverwachts opduiken. Wij gaan vandaag dus gezellig ergens eten en maken er verder niet veel ophef over.

©Lieve Deduytschaever 190213 01.jpg

Maar ik hou van thema’s op de blog en toen ik dit leuke patroontje op Pinterest zag passeren, was ik meteen verkocht. In mijn restjesbak vond ik de ideale stofjes: een stukje geplastificeerd tafelkleed met bloemetjes, dat ik op het naaiweekend van Davina van de weggeeftafel griste, en een leuke rode bolletjesstof die ik gebruikte voor de brillenhoesjes van mijn schoonmama.

©Lieve Deduytschaever 190213 04.jpg

Ze zijn zo cute dat ik twee exemplaren maakte: eentje voor aan mijn sleutelhanger en eentje zonder sleutelring.

©Lieve Deduytschaever 190213 14

Vind jij de hartjes ook zo schattig? Je kan zelf aan de slag met dit patroontje.

©Lieve Deduytschaever 190213 07

Het kan nog makkelijker. Ik geef het hartje met de witte rits weg. Wat je daarvoor moet doen? Vertel me in een reactie wat je zo leuk vindt aan Valentijn. Heb je een origineel ideetje voor een themamaand op Girls in Uniform? Dan lees ik dat ook graag in je reactie. Je kan een tweede kans wagen via onze Instagram account.

©Lieve Deduytschaever 190213 02

Op 20 februari maak ik de winnaar bekend.

Succes!
Lieve

15 gedachten over “Een hart voor jou

 1. Ohh superhandig voor in de handtas en ook zo schattig
  Het commerciele aan valentijn laat ik passeren maar koken in thema vind ik tof.
  Een themamaand…in teken van Pasen..konijn,mandjes,..
  Of thema strand..strandtas,zonnebrilhoesje?..
  Geniet van een mooi liefdevol dagje

  Like

 2. Dit soort kleine tasjes zijn zo handig voor je earbuds. Bij Valentijn staan we niet echt stil. geen cadeautjes of bloemen. Wij blijven met Valentijn lekker thuis en ik kook manlief zijn lievelingsmaaltijd onder het motto ‘de liefde van de man gaat door de maag’. Een idee voor een thema? Maak een outfit van Top tot Teen.

  Like

 3. Hier ook geen valentijnvierders, maar mijn dochters zouden wel megablij zijn met zo’n hartje! Als thema zou ik kiezen voor ‘Oost west, thuis best’ en allerlei items voor in huis naaien

  Like

 4. Mooi hartje. Ik zou het cadeau geven aan een heel lief meisje dat vandaag op Valentijn 12 jaar geworden is en die haar vader meer dan 3 jaar geleden plots is verloren. Het hartje zou haar heel veel deugd doen, want het blijven zeer moeilijke dagen voor de mama en beide zussen.
  Valentijn vieren we niet speciaal, enkel en hartjespannenkoek als dessertje.
  Thema iets van de lente en denk ik aan nieuwe keukenattributen enz.
  Mooie blog trouwens, heb hem vandaag pas ontdekt.
  Lieve groetjes,
  Ann

  Like

 5. Heel leuk. Zoals ik op Instagram al schreef, geen echte cadeaus hier maar een goed excuus om midden in de week gezellig samen te zijn. Hapjes avond in de zetel is dan een klassieker (al was ik dit jaar helaas enorm verkouden dus niet veel geproefd)

  Like

 6. Ik weet niet of ik te laat ben, maar zou hier zeer welkom zijn. Mijn man en ik zijn tien jaar samen, we besteden zeker aandacht aan Valentijn maar eerder bescheiden. Echter, met Valentijn zet ik mijn single vriendinnen in de bloemen. Mocht ik deze winnen, dan is die voor Els, mijn single hartsvriendin, om haar te vertellen wat een super mama ze is, en hoe goed ze het doet. En dat ik haar ook graag zie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s