In de kijker bij Fibre Mood

Ken je dat gevoel, als je een mailtje krijgt dat je instant in hogere sferen brengt? Dat gebeurde begin juli verschillende keren en de Girls in Uniform maakten telkens een vreugdedansje.

Fibre MoodFibre Mood besliste namelijk de Girls In Uniform de titel ‘Golden Sewista’ toe te kennen. Die badge en titel kwamen er natuurlijk niet zomaar. De Girls zijn stuk voor stuk grote fans van het Fibre Mood magazine en het laatste jaar passeerden heel wat creaties uit dat tijdschrift de revue op onze blog en op Instagram. Tatiana’s Kamille is intussen haast legendarisch, Lieve is helemaal weg van haar Bertha broeken en Margot zwichtte voor een stijlvolle gestreepte Susan. En dat is maar een greep uit alle Fibre Mood creaties op de blog. We kunnen haast niet wachten op de volgende Fibre Mood editie, met nog veel meer moois.

Golden Sewista_01

Ken jij Fibre Mood nog niet, dan raad ik je aan naar de krantenwinkel te spurten, want het is een magazine als geen ander. Niet alleen staan er in elke editie hippe, modieuze klassiekers (ja, die bestaan!), door mee te stappen in het Fibre Mood verhaal maak je ook deel uit van een hechte community, de Sewista’s. Op hun Facebookpagina en website kan je raad vragen of je eigen naaisels delen met de andere Sewista’s. Wist je trouwens dat hun klantendienst echt top is?

Dankzij onze nieuwe titel mogen wij af en toe PDF-patroontjes van Fibre Mood weggeven aan onze volgers. Daarnaast organiseert het magazine met de regelmaat van de klok leuke uitdagen of wedstrijdjes. Wist je dat Girl in Uniform Tatiana een van de deelnemers in de Sewista World Tour wedstrijd was, waarmee ze een jaarabonnement van het leuke magazine kon winnen? Ze viel jammer genoeg uit de prijzen, maar het was toch even spannend.

© Lieve Deduytschaever 190422 16

Wij maakten dus een vreugdedansje toen we Golden Sewista werden, maar we kregen nog een tweede mailtje dat ons heel blij maakte. Deze maand zijn wij namelijk de ‘Sewista in de kijker’ op de FibreMood blog. Wil je alles weten over de Girls in Uniform? Lees dan snel het interview en blijf ons verder volgen natuurlijk!

DSC_0314.jpg
Bedankt Liesbet, voor de leuke foto’s van ons drietjes!

Tot snel,
Lieve

9 gedachten over “In de kijker bij Fibre Mood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s