Lady in blue – part II

Never change a winning team, luidt het gezegde. Dingen die mij goed staan, worden hier wel vaker verschillende keren gemaakt. Zo struikel je hier de laatste maanden over Isa sweaters, hebben Margot en ik een tijdje de ene Aster na de andere gemaakt en komt ook de 7678 van Burda Young geregeld terug, al is dat intussen al even geleden.

© Moors M - 6U6A4945

Helemaal in het begin van mijn ‘naaicarrière’ maakt ik de 7678 in verschillende versies. Ondertussen zijn die versleten of om een of andere reden in de kledijcontainer terecht gekomen. Toch vind ik het nog steeds een superleuk patroontje. Hoog tijd dat ik mij er nog eens aan waagde!

© Moors M - 6U6A4907

Toen ik tijdens de wintersolden deze leuke bloemenstof bij Veritas ontdekte, wist ik meteen dat het tijd was voor een nieuwe versie van mijn favoriete vleermuistrui. Een klein stukje gebruikte ik al voor een tweekleurige Isa sweater, maar gelukkig had ik nog nét voldoende voor een truitje met 3/4 mouwen. Het werd dus een lenteversie met bloemetjes!

© Moors M - 6U6A4922

Nu ik deze trui bekijk, vraag ik mij af waarom ik zo lang gewacht heb om een nieuwe versie te maken. Lekker wijd bovenaan, aansluitend onderaan… het is een model dat mij supergoed staat en dat waarschijnlijk nog lekker lang fashionable blijft. Bovendien is er nu écht niets moeilijk aan om hem te maken.

© Moors M - 6U6A4956

Mmmmm, dit smaakt naar meer, maar ik heb nog zo veel op mijn lijstje staan! Gelukkig viert de creativiteit hoogtij, nu ik – gezien de coronamaatregelen van de overheid –  drie uur per dag pendelen uitspaar en tijdelijk thuis werk.

© Moors M - 6U6A4987

Tijdens deze uitzonderlijke periode blijven we zoveel mogelijk in ons kot… Gelukkig is sport wel toegelaten. Mijn ventje en ik springen dus de fiets op om de mooie plekjes in de omgeving van ons huis te verkennen. In mijn fietszak: een fototoestel. Is het ergens veilig (lees: is daar niemand anders) om af te stappen voor een snelle fotoshoot, dan doen we dat. Heerlijk, die manier van werken!

Tot snel,
LievePS: Een fotoshoot op een winderige dag… nooit een goed idee met die lange manen van mij.

© Moors M - 6U6A4916

12 gedachten over “Lady in blue – part II

  1. Wat een mooie combinatie! Enerzijds sportief met jeans, anderzijds vrolijk door de mooie bloemenprint! Super outfit voor op de fiets! (volgende keer ook een haarklemmetje mee in je fietszak, om je lange manen op zolder te doen).

    Groetjes, Nicole

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s