Boann – mooi zonder meer

Ik ben tegenwoordig helemaal into lingerie maken. Veel heb ik momenteel niet nodig, maar ik heb de smaak echt te pakken, dus elk excuus is goed om iets nieuws uit te proberen. In de post over mijn sexy zwarte setje vroeg ik tips voor broekjespatronen. De Boann van de Lingerie Academie was het eerste shortje waar ik sinsdien mee aan de slag ging.

0720 © Moors M - GIUB - 6U6A8595

Ik had nog een mooie strook blauwe kant liggen van mijn eerste lingeriesetje. Het Boann shortje is echt ‘poepsimpel’ en snel klaar. Geen elastieken, geen lycra, enkel een strook rekbaar kant van de juiste hoogte en kruisjestricot. Eenvoudiger kan het echt niet! Bovendien zit het heerlijk en is het ook nog eens supersexy. Helemaal mijn ding. Ik was er dolgelukkig mee.

0720 © Moors M - GIUB - 6U6A8599

Jammer genoeg rollen de pijpjes bij mij aan de voorkant op als ik buk, ga zitten of de trap op ga. Op zich geen probleem, want ik voel het niet, maar in mijn hoofd passeert dat écht niet. Volgens een vriendin zou het probleem zich niet voordoen als je het shortje gewoon in tricot maakt met een zoompje onderaan, maar dat heb ik nog niet uitgetest.

Nog iemand tips voor de ideale hipster?

Tot snel,
Lieve

4 gedachten over “Boann – mooi zonder meer

  1. Dank voor de inspiratie! Ik heb zelf ook nog een flink stuk breed elastisch kant liggen.

    Misschien is het een optie om een randje zwart ondergoedelastiek (ca. 0,5 cm breed of smaller) met een zigzagje onderin de pijpjes te stikken, tegen het omkrullen?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s