Zomerse topper: de Calypso van LMV

In de La Maison Victor van juli-augustus 2020 stond de leuke Calypso short. Dat ik de laatste jaren het liefste van al mijn zelfgemaakte broeken draag, dat wist je al. Maar dat principe geldt ook voor shorts. Nu ik stilaan mijn gekochte kleding van jaren geleden afvoer, besef ik pas dat al die broeken en shorts eigenlijk te veel aansloten in mijn kruis. Ik heb geen standaard lichaam en blijkbaar zijn mijn kruislengte en zithoogte niet in verhouding met heupen en taille. Gelukkig is dat probleem met mijn zelfgemaakte broeken volledig van de baan!

Het lijkt alsof ik een eeuwigheid gewacht heb om de short te maken, maar eigenlijk ligt hij al van vorige zomer in de kast. Sterker nog… we hadden vorig jaar op vakantie op het Griekse Rhodos zelfs al een fotoshoot gedaan. Om de een of andere duistere reden waren we die foto’s daarna totaal vergeten… Bij deze een inhaalbeweging!

De Calypso is een hele leuke, klassevolle short. De plooitjes vooraan, de verhoogde taille en de elastiek achteraan maken het een zomers model dat zalig zit. Het is een short die je zowel chique als sportief kunt dragen. Ik koos voor de fotoshoot een (gekocht) bloesje in crêpe met een mooie V-hals en een striklint voor een gekledere versie, maar de short past ook supermooi op een sportieve tanktop.

Het stofje voor de short was een restje van een vorig project en kocht ik in Nederland bij Shanitex. Wat ben ik blij dat ik daar een beetje extra van had, want het stofje doet heel zomers en speels aan. Perfect voor een zonnige Calypso!

En nu maar dromen van onze volgende vakantie…

Tot snel,
Lieve

6 gedachten over “Zomerse topper: de Calypso van LMV

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s