Pyjamamonsters

Rondslingerende of verdwaalde pyjama’s, ik vermoed dat bijna iedereen er wel eens mee geconfronteerd wordt. Mijn oudste zoontje maakt er zelfs een nationale sport van. Mijn vriendin Karen vond hiervoor op Pinterest de ideale oplossing: pyjamamonsters van spoonflower!  We sloten een deal, Karen kocht een set voor haar en mijn kids en ik naaide in ruil de diertjes aan elkaar. Ik maakte me wel zorgen hoe ik die monsters ooit deftig zou kunnen naaien, het zag er toch vrij ingewikkeld uit!

Mijn zorgen waren gelukkig snel over zodra ik het pakje in handen kreeg. De monsters worden immers aangeleverd op een voorgedrukte canvasstof. Het enige wat je zelf nog moet doen is mooi langs de naden knippen en vervolgens stikken. Aan de oortjes bevestig je een strookje velcro om het geheel een mooi plaatsje te geven in de badkamer of de slaapkamer. Als extraatje kan je ook nog een bijhorende knuffel naaien. De kids van Karen raken ondertussen hun pyjama nooit meer kwijt, nu nog tijd vinden om ook mijn jongens van deze lieve monsters te voorzien!

IMG_0397

Heb jij misschien leuke projectjes die je met mij wil delen?

Tot schrijfs,
Tatiana

3 gedachten over “Pyjamamonsters

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s