Terugblik op mijn allereerste naaiprojectje

Iets meer dan een jaartje geleden startte ik met naailessen bij Boho Atelier in Gent. Als ik eraan terugdenk, voel ik nog steeds de stress van die eerste rit naar Boho. Ik wist totaal niet wat mij te wachten stond, maar had in mijn handtas twee leuke stofjes voor een omkeerbare tas, en ik huppelde vol verwachtingen en enthousiasme de klas binnen.

Het warme onthaal door Katrien stelde mij op mijn gemak, en na een korte intro gingen we meteen van start met ons eerste projectje. Intussen sleep ik de tas al een jaar van hot naar her, en toen ik begin oktober op reis was in Turkije, kon ik het niet laten ze voor de lens te halen.

Al maak ik nog zoveel jurken, broeken of topjes, mijn eerste naaiwerkje zal toch bijzonder blijven. Het was de geboorte van een nieuwe passie, en de tas zal de hele wereld nog mogen afreizen, voor ik ze weggooi. Als dat er ooit van komt…

Wat was jullie allereerste naaiwerkje? Heb je daar ook zo’n bijzonder gevoel bij?

Tot snel,

Lieve

10 gedachten over “Terugblik op mijn allereerste naaiprojectje

  1. Hey Lieve,
    Mijn eerste projectje was een kussenovertrek. Heb er direct 2 gemaakt en ik kom ze nog bijna dagelijks tegen in de speelkamer. Mijn allereerste échte projectje is echter een eigen creatie van twee opbergsystemen die je aan de stoel in je auto kan hangen (zodat mijn auto geen vuilbak wordt met die schatjes achteraan😜) Eigen ontwerp en eerste poging om met tafelzeil iets te maken. Ik moet toegeven dat ik ze een upgrade moet geven… maar dat is dan ook te wijten aan de ondertussen opgedane ervaring!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s