Oh Julia!

Het is intussen twee jaar geleden sinds ik mijn eerste Julia cardigan blogde, in een grijze glittertricot. Dat truitje heeft niet lang geleefd. De stof was nogal kwetsbaar en een haakje deed al snel een heuse ladder ontstaan. Ik heb echter niet zo veel cardigans en de Julia van The Mouse House kan je zowel casual als chique dragen. Het zat er dus aan te komen dat ik nog een paar exemplaren zou maken.

© Moors M - 6U6A1103

Voor de video-opnames van mijn Bertha broek naaide ik een bijpassende Julia in een zacht muntgroen. Opnieuw merkte ik op hoe multi-inzetbaar de Julia is. Op een rok, een kleedje of een broek: het truitje maakt mijn look steeds weer af. Bij Mertens in Melle kocht ik een heel bijzondere tricot met zilver en zwart, waarvan ik dacht dat hij perfect bij een nieuwe Julia zou passen.

© Moors M - 6U6A1213

Dat viel een beetje tegen… Ik koos voor een gedubbelde boord rondom, omdat ik vind dat het truitje daardoor prachtig afgewerkt is. Door de slangenprint schuurt de stof echter nogal tegen mijn tere velletje. Meer dan een paar uur kan ik de trui voorlopig niet dragen. Hopelijk wordt de stof wat zachter na een paar keer wassen.

© Moors M - 6U6A1128

Daarnaast is de tricot opvallend en bijzonder, maar de zilver- en zwarttinten passen eigenlijk bij weinig anders dan… zilver en zwart. Ik vond in mijn kast welgeteld één topje dat bij mijn cardigan past. Zwarte broeken heb ik wel, maar bovenstukken zal ik dus nog moeten vinden. Een reden te meer om stoffenwinkels af te schuimen naar exact de juiste zilvertint… En daar zal ik nu écht niet wakker van liggen!

© Moors M - 6U6A1098Tijdens de eerste zonnige dag van het nieuwe jaar trokken mijn ventje en ik naar het Parkbos voor een fotoshoot. Heerlijk genieten van de natuur en van elkaar… al blijft het wel hard werken, zo’n shoot.

© Moors M - 6U6A1146

Vooral als de zon in mijn ogen schijnt kan het al eens pijnlijk zijn. Gelukkig voelen Michael en ik elkaar nu heel wat beter aan dan in de eerste dagen van Girls in Uniform, en hadden we al snel voldoende foto’s.

© Moors M - 6U6A1188

Wat denk je, zou ik nog eens een Julia maken? Of hebben jullie er nu wel voldoende gezien?

© Moors M - 6U6A1100

Tot snel,

Lieve

11 gedachten over “Oh Julia!

  1. Ja zeker, maak nog maar een Julia, Het staat je mooi. Trouwens, wat leuke schoenen heb je aan. Die zijn ook helemaal mijn ding. Groetjes Elly

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s