Getest en goedgekeurd: Frieda DIY sewbox van OOYAmade

Op zoek naar het ideale moederdaggeschenk of even zonder inspiratie? Lees dan snel verder!

© Lieve Deduytschaever 190506 09

Het kan iedereen wel eens overkomen: je hebt zin om een leuk tasje te naaien, maar geen tijd om alle delen van de puzzel bij elkaar te zoeken. Op zoek naar de ideale stoffencombinatie, de perfecte rits en de juiste versteviging moet je vaak een aantal stoffen- en fourniturenwinkels afschuimen. Nele van OOYAmade maakt vanaf nu je leven een stuk makkelijker met haar allereerste sewbox.

© Lieve Deduytschaever 190506 12

Toen Nele me vertelde over haar idee, kon ik niet wachten het uit te testen. Alle benodigdheden voor de leuke Frieda toilettas worden in een pakket aan huis geleverd. De doos van BPost past in de brievenbus, dus je hoeft niet eens thuis te wachten tot de postbode komt. Tijdens het uitpakken voelde ik mij alsof ik een cadeautje kreeg! Stuk voor stuk nam ik alle onderdelen in mijn handen, ik bekeek ze van alle kanten en popelde om ermee aan de slag te gaan, als een kind zo blij.

© Lieve Deduytschaever 190506 01

In het pakket zitten natuurlijk het patroontje en een uitgebreide fotohandleiding, maar ook een mooie goudkleurige lap kunstleer, dito paspel, een fleurig gebloemde voering waar ik meteen verliefd op werd, tussenvoering, rits en een leuke verrassing. Je tekent het patroon over op alle stoffen en kan meteen aan de slag. Hoe handig is dat?

© Lieve Deduytschaever 190506 06

Voor ik eraan begon, bekeek ik de stap-voor-stap videohandleiding die Nele maakte als extraatje bij het pakket. Zelf ben ik een vrij ervaren tassenmadam, maar met de papieren handleiding en de video tutorial kan er écht niets meer misgaan. Beginner of gevorderde tassenmaker: aan het eind van de rit heb je een ruime en elegante toiletzak in huis.

© Lieve Deduytschaever 190506 07

Zo’n pakket is leuk, maar het mooie is dat je nadien ook nog met je eigen voorraad aan de slag kan. Ik maak er zéker nog eentje in kurk of in kunstleer-met-structuur, in een stevige canvas of gewaxt katoen… mogelijkheden genoeg!

© Lieve Deduytschaever 190506 11

Wat vind jij van de Frieda sewbox van OOYAmade?

Tot snel,
Lieve

6 gedachten over “Getest en goedgekeurd: Frieda DIY sewbox van OOYAmade

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s