Creativa beurs op de Heizel

Onlangs stuurde Lieve me een berichtje dat ze twee VIP-kaarten had gewonnen via La Maison Victor voor de Creativa beurs aan de Heizel en of ik niet geïnteresseerd was om mee te gaan?

Even denken: gratis toegang als VIP voor een beurs waar je je creatieve zelve kunt ontdekken en waar er dus waarschijnlijk ook stofjes en naaispulletjes te bemachtigen zijn? Euh, ja natuurlijk wil ik mee! Dus trokken we bij de opening van de beurs naar het Brusselse om eens te snuisteren in het creatieve landschap.

© Lieve Deduytschaever 200213 03

Altijd gezellig om met Lieve op stap te gaan maar ik had wel een bedenking: stel je voor dat ik daar plots nog een andere hobby zag die me ook leuk leek om te doen? En dat ik daar dan ook spulletjes voor begin te kopen? Het lukt me nu nog maar amper om het bureau wat ordelijk te houden na een naaisessie. Stel je voor dat ik nu nog eens met zakken vol spulletjes thuiskom voor een andere hobby. Ik denk dat manlief dan toch eens zijn wenkbrauwen zou fronsen. Aan de andere kant, creatieve ontplooiing en zelfexpressie zijn bevorderlijk voor de geest, ontspannend, je doet iets nuttig met je tijd in plaats van voor de tv te hangen en je leert er een boel leuke mensen mee kennen. Allemaal voordelen die zouden opwegen tegen een klein beetje meer rommel. Toch?

© Lieve Deduytschaever 200213 02

De eerste dag dat de beurs opende waren we al van de partij en na een glaasje en een broodje in de bar, trokken we langs alle standjes. We wouden ons vooral concentreren op het naaigedeelte met allerlei stofjes, workshops, een modeshow en fournituren. Lieve en ik bleven lang treuzelen bij een standjes met tricot maar aangezien ik mezelf bijna permanent op een stoffendieet moet zetten, zijn we daar zonder buit vertrokken. Een ander kraampje met veel kleuren en geuren en vooral veel snoep, daar ben ik niet zonder buit vertrokken. (Je kan niet tegen alles nee zeggen he.)

© Lieve Deduytschaever 200213 01

Dan eens rondwandelen langs de kraampjes over de andere hobby’ s en eerlijk gezegd, ik wist niet dat je op zoveel manieren creatief kon zijn. Juwelen maken, quilling, scrapbooking, koken, cup cakes… Mijn handen jeukten al en wat worden er toch knappe dingen gemaakt. Maar mijn naaihobby geeft me nog meer als voldoende uitdagingen dus ik denk dat ik het daar maar bij ga houden. Voorlopig…

© Lieve Deduytschaever 200213 04

Dus dank je wel La Maison Victor voor de kaarten en de goodie bags. We hebben er een heerlijk uitje aan overgehouden.

© Lieve Deduytschaever 200213 06

Tot schrijfs,

Margot

3 gedachten over “Creativa beurs op de Heizel

  1. Wat een geweldige dag hebben jullie samen gehad en al zijn je ogen open gegaan bij alle andere crea-hobby’s ben je toch niet gezwicht, maar ik denk zo gezien de inhoud van jullie goodie-bag dat daar voorlopig nog wel genoeg ideeën inzitten om voorlopig met stofje, garen en naalden aan de slag te gaan.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s