Isa meets Jesi

Dat Bel’Etoile een van mijn favoriete ontwerpers is, dat wist je waarschijnlijk al. Verschillende Lux-jurken passeerden de revue en ook de Vita zag je langskomen. Omdat haar patronen zo goed in elkaar zitten, volg ik haar op de voet. Daarom kan ik je al verklappen dat er binnenkort van haar hand een nieuw patroontje op de markt komt, waarvan ik nu al superfan ben!

© Moors M - 6U6A4318

Mijn all time favourite is echter de Isa sweater. Door de coulour block opties kan je met die sweater echt alle kanten uit. Het lijkt alsof de Isa op mijn lijf getekend is… zo graag draag ik die. Soms heb ik het gevoel dat ik nooit meer een ander model hoef te maken, want deze past mij perfect. Hij is niet te lang en niet te kort, niet te wijd en niet te spannend, en hij valt altijd goed.

© Moors M - 6U6A4341

Hoog tijd dus om er nog eentje te maken. De leuke sweaterstof met luipaardprint had ik al een tijdje in mijn kast liggen, wachtend op inspiratie. Ik besloot deze keer niet de volledige colour block uit te voeren, maar de zwarte V (een restje van de sweater van Lou) enkel aan de voorkant te maken. Een gok, maar ik vind het heel leuk geworden zo!

© Moors M - 6U6A4379

Wat ik ’s winters minder leuk vind aan sweaters is de ronde halsuitsnijding. Omdat ik een koukleum ben, draag ik altijd sjaaltjes. Jammer genoeg heb ik niet bij elke sweater de perfecte sjaal en moet ik inboeten op mijn modegevoel… of kou lijden.

© Moors M - 6U6A4326

Om toch iets om de hals te hebben, besloot ik de kraag van de Jesi uit I Love Sweaters aan mijn Isa te zetten. Ik tekende de grootste kindermaat en zette die licht rekkend aan de halsuitsnijding. Zo sluit te hals mooi aan. Lekker warm én het ziet er nog leuk uit ook!

© Moors M - 6U6A4329

Tot op het moment van de fotoshoot was ik niet zeker of ik de trui wel zou durven dragen. Opvallende prints zijn over het algemeen niet aan mij besteed en het duurde dus heel lang voor ik zwichtte voor de dierenprints die nu zo in zijn (of ben ik alweer te laat???). Maar nu ik de foto’s zie, twijfel ik niet meer. Deze ga ik de rest van de winter met opgeheven hoofd dragen!

© Moors M - 6U6A4325

Tot snel,
Lieve

9 gedachten over “Isa meets Jesi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s