The Stinger – the sequel

De STINGER is zo stilaan een eigennaam geworden… en niet zonder reden! Ook ik was onmiddellijk verkocht na de verschijning van het gratis patroon van Lieve & Michael. En geef toe… ik kon toch niet achterblijven. Net zoals Tatiana vond ik niet zo gauw de tijd om eraan te beginnen…

voorkant_zetel

Op het naaiweekend met de Girls mocht en kon dit project echter écht niet ontbreken op mijn lijstje: de uitvinder van het project kon permanent bijstand verlenen, Tatiana had hetzelfde doel dus konden we onze vreugde delen bij elke geslaagde stap én Margot heeft haar aandeel met die mooie Mali-stofjes… dit was dus het uitgelezen moment.

achterkant2

Ik was echter niet zo goed voorbereid en dat bleek nu net een voordeel geweest te zijn. Na de ‘laptop-pas-test’ in de Stinger van Margot bleek dat mijn laptop er niet in kon… OEF! Dankzij Tante Ann kon ik de aangepaste afmetingen terugvinden op de Stinger FaceBook groep. De assemblage heeft moeten wachten aangezien ook de ritsen groter moesten zijn en die had ik in de ‘verhuis’ naar het naaiweekend net niet mee.

Tatiana is toen wel met een fantastisch afgewerkte tas en goed getrainde lachspieren vertrokken. Ik ben blij met het resultaat hoewel het, naar mijn gevoel, te lang heeft geduurd om aan die afwerkfase te beginnen… het was een kwestie van prioriteiten stellen en spijtig genoeg komt naaien vaak niet bovenaan op mijn lijstje te staan.

Komen jullie voldoende aan het naaien toe…? Of is het, net zoals bij mij, eerder tijdens een naaiweekend of workshop dat het er écht eens van kan komen…? Laat het ons weten!

Tot gauw!
Gastblogster,
An

5 gedachten over “The Stinger – the sequel

  1. Mooie tas! Ik ga het patroon opslaan 🙂 Dank je wel. En het is heel herkenbaar wat je schrijft over tijd… Helaas zijn er vaak andere dingen die de overhand krijgen. Soms zelfgekozen, soms overmacht. Ik zou ook graag meer tijd aan het maken van mooie dingen besteden maar dat lukt ook niet altijd. Deze tas gaat er zeker ook komen… ooit 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s