Getest en goedgekeurd: Barbara en Ashley van Designer Stitch Patterns

De zomermaanden vragen om een lekker luchtig slaapsetje, dat gerust een tikkeltje sexy mag zijn. Toen Ann van Designer Stitch testers zocht, twijfelde ik geen seconde. Een setje dat bestaat uit twee patronen: een cami of jurkje (Ashley) en een short of loungebroek (Barbara), waarbij je kan kiezen uit tal van opties, zodat het aan het einde van de rit helemaal jouw ding is. Wie wil dat nu niet?

0720 © Moors M - GIUB - 6U6A9604

De Ashley is zowel een leuke top in twee lengtes als een jurkje. Wees gerust, het jurkje komt er nog wel eens, maar in dit geval koos ik voor de lange versie van de top. Ik slaap zelden in een jurkje dus ik koos voor comfort in plaats van een sexy babydoll. Maar de talloze opties in het patroon maken alles mogelijk. Je vrouwelijke vormen zet je in de kijker zoals je wil dankzij de borstnepen en optionele figuurnaden.

0720 © Moors M - GIUB - 6U6A9345

Weet je wat ik nog het allerleukste vindt? De top is afgewerkt met bh-bandjes en schuivertjes, zodat je ook kan bepalen hoe diep je decolleté is. Voor de fotoshoot koos ik voor iets minder ‘inkijk’, maar thuis… tja.

0720 © Moors M - GIUB - 6U6A9458-2

De Barabara broek of short is een ander verhaal. Ook in dat patroon heb je verschillende opties. Je kan kiezen tussen ‘cheeky’, short short, long shorts of lounge pants in 7/8 of volledige lengte, en ook voor een model dat laag op de heupen valt of in de taille. Omdat ik thuis op mijn gemak wil rondlopen op een luie zondag, koos ik voor de lange short met elastiek in de taille. In de zijnaad worden zakken genaaid (als je dat wil) en aan de achterkant kan je kiezen voor opgenaaide steekzakken.

0720 © Moors M - GIUB - 6U6A9683

Voor ik aan de test begon, was ik een tijdje op zoek naar de ideale stof voor mijn setje. Ik wilde iets dat luchtig was en rond mijn lichaam fladderde, maar ik hou niet van stoffen die snel kreuken. Dit is het ideale patroontje om te werken met gladde, glanzende stoffen afgewerkt met een streepje kant, maar na een hele zoektocht zag ik door het bos de bomen niet meer.

0720 © Moors M - GIUB - 6U6A9500

Gelukkig zitten er ook Europeanen in de Australische testersgroep, en waren enkele dames zo lief mij te wijzen op Shanitex, een stoffenkraam op de Nederlandse markten. De dames trokken naar de markt om voor mij stofjes uit te kiezen en die werden binnen de kortste keren naar mij opgestuurd. Wat een service! De stoffen zijn prachtig en van super kwaliteit. De leuke print van deze soepele crêpe vroeg geen extra tralala, dus liet ik het kant maar zitten.

0720 © Moors M - GIUB - 6U6A9474

Voor de fotoshoot trokken mijn ventje en ik naar een gloednieuwe luxe AirB&B in Gent: P36. Op tien minuutjes wandelen van het centrum vind je een prachtig modern ingerichte woning met daarin een appartement en een loft onder het dak. De loft was dé ideale locatie voor onze fotoshoot, maar beide zijn ideaal voor een weekendje weg. Ik wilde er meteen blijven wonen!

0720 © Moors M - GIUB - 6U6A9639

Terug naar de essentie: wil je zelf aan de slag met de Ashley en de Barabara? Ja of ja?

Wees er dan snel bij, want de patroontjes koop je nu nog met een mooie korting. Wil je ook aan ht werk met de Marieke, een elegante en sexy ‘kimono’, dan krijg je met de code bundlex3 nog een extra korting van 10%.

0720 © Moors M - GIUB - 6U6A9582

Tot snel,
Lieve

Ashley-Cami-Dress-PDF-Sewing-Pattern-Pattern-Face-4-01

6 gedachten over “Getest en goedgekeurd: Barbara en Ashley van Designer Stitch Patterns

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s