A Girl’s Pencil Case – twee zusjes

Wie had ooit gedacht dat ‘A Girl’s Pencil Case‘ zo’n groot succes zou zijn? Een paar dagen na de lancering bereikten we bijna 3.000 views en 1.000 downloads, intussen zijn we weer een stuk verder. Heel wat mensen maakten, tijdens de lockdown naar aanleiding van de coronacrisis, cadeautjes voor betere tijden.

© Lieve Deduytschaever 200330 07

Pennenzakjes voor kinderen die op een dag terug naar school zouden gaan, die in september naar het middelbaar gaan, studenten die naar de universiteit gaan… Ritstasjes voor diabetesspulletjes, voor juwelen of voor hobbymateriaal. De mooiste, leukste, origineelste materialen en combinaties zag ik passeren. Iedereen maakte er iets eigens van. Prachtig om te zien!

© Lieve Deduytschaever 200330 05

Ook ik geef graag zelfgemaakte cadeautjes en dit leuke ritstasje is daar ideaal voor. Sinds een paar maand heb ik een nieuwe collega. Zij is op korte tijd onze steun en toeverlaat geworden en zij maakte mijn job in de Koninklijke Militaire School nog boeiender dan hij al was.

© Lieve Deduytschaever 200330 04

Haar dochters zijn gek op kaki. Vraag me niet waarom, want zelf mijd ik camouflageprints in mijn vrije tijd zoveel mogelijk… Een van de eerste testversies van ‘A Girl’s Pencil Case’ werd een kaki exemplaar, met de bedoeling het daarna aan mijn collega cadeau te doen voor een van haar dochters.

© Lieve Deduytschaever 200330 10

Ik besefte echter al heel snel dat ik een tweede moest maken. Stel je voor dat er anders ruzie van kwam… Je weet maar nooit, dus kwam er ook een zusje op de wereld. Al lijken de zusjes sterk op elkaar, ik zorgde er wel voor dat ze toch anders zijn. Aan de buitenkant maken de treklusjes het verschil, binnenin koos ik voor twee verschillende fleurige voeringstoffen.

© Lieve Deduytschaever 200330 06

Twee zusjes, uit hetzelfde nest, maar toch verschillend. Herkenbaar?

Tot snel,
Lieve

PS: Het patroontje van deze leuke pennenzak vind je hier.

7 gedachten over “A Girl’s Pencil Case – twee zusjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s