Laney: SWeet twO in ONe

Herinner je je nog onze fijne workshop met Katrienette waar we met z’n allen de Blanche in elkaar wisten te zetten? Dat was voor mij mijn allereerste tassen ervaring die een blijvende indruk heeft nagelaten…

Zelfs in die mate dat ik de dag erna onmiddellijk de andere patronen van Swoon op het internet ging opzoeken.

De Laney, een reversible Hobo, was toen één van die gratis patronen die mijn aandacht trokken. Aangezien deze zomer plots een andere invulling kreeg lag het zomerse stofje naar mij te lonken en kon de naaimachine terug van onder het stof.

Het is een heel eenvoudig patroon dat zelfs elke beginner aankan als je de Engelse termnologie begrijpt.

Het origineel komt met koordjes om je tas dicht te houden. Deze heb ik achterwege gelaten en ik heb er een handig ritszakje aan toegevoegd om mijn sleutels makkelijker terug te vinden of om mijn mondmasker-tasje in weg te steken. Het ritszakje laat ook toe de de tas mooier af te werken doordat je het als keergat kan gebruiken.

Een lekker snel klaar projectje met héél véél voldoening dat me al onmiddellijk opnieuw aan het werk heeft gezet voor een ander idee… maar daar lees je zeker meer over, van zodra we met de Girls (die ook nog van niets weten…) terug samen kunnen komen!

Gastblogster,
An


Een gedachte over “Laney: SWeet twO in ONe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s