De Jackie Sports Bra gehackt

Als een designer zelf voorstelt om een patroon te hacken, dan klinkt dat als muziek in mijn oren. Na mijn eerste testversie, waar ik al heel blij mee was, besloot ik opnieuw aan de slag te gaan met de Jackie Sports Bra, van Porcelynne, maar deze keer in combinatie met de tankini add-on.

Het leuke van de Porcelynne patronen is dat ze een ‘mix and match’ aanmoedigen. Je kan dus makkelijk de voorkant van de Jackie -met het leuke ritsje- combineren met, bijvoorbeeld, de rug van de Christina Sports Bra en het geheel afwerken met de tankini add on. Dat was eigenlijk mijn bedoeling, maar na het printen van de tankini slaakte mijn printer zijn laatste zucht en kon ik de Christina niet meer printen. Tja, ik was al fan van de rug van de Jackie, mij hoor je dus niet klagen.

Ik maakte eerst ‘de top van de tankini’, de Jackie dus. Deze keer wilde ik de handleiding perfect volgen en maakte ik de versie met rits. De designer raadde aan om de rits volledig tot onderaan de tankini in te zetten, maar ik wilde ze liever als leuk accentje, dus beperkte ik ze tot het bh gedeelte. Eens de bh klaar, vond ik de ritstabs toch niet zo mooi omdat mijn stofje al druk genoeg is, en haalde ik ze er terug uit. Daarna zette ik het tankini gedeelte vast aan de Jackie.

Ook voor deze versie zette ik de bandjes gewoon vast in de bh. Die manier beviel mij goed bij de eerste versie, dus waarom dan veranderen? Bh bandjes had ik niet liggen in de juiste kleur. Daarvoor gebruikte ik een gewone lingerie elastiek en dat werkt ook perfect, al is het wel wat minder stevig dan een echt bh bandje.

De prachtige badpakkenlycra en de mesh van de voering kocht ik bij Royal Look. Ik was blij verrast van de service en van de snelheid waarmee mijn pakketje geleverd werd. De kleuren zijn ook schitterend en precies zoals op het scherm. Ik heb nog een mooie lap liggen en denk er nog een broekje van te maken, zodat ik deze tankini ook kan gebruiken om op vakantie in te zonnen of zwemmen.

Wil je zelf aan de slag met dit leuke patroontje? Je koopt de Jackie Sports Bra nog tot 26 november 2021 aan halve prijs. Bovendien krijg je op Black Friday (26 november) 25% korting op alle Porcelynne patronen. Allen daarheen!

Tot snel,
Lieve

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s