De Neo Crossbody Wallet: nu al een klassieker

Na mijn testexemplaar van de Neo Crossbody Wallet, een patroontje van Kaurthreads, kreeg ik meteen inspiratie voor een tweede Neo. Ik steek het niet onder stoelen of banken: de Neo is een superleuk patroontje heeft alles wat ik van een kleiner tasje verwacht.

Net als velen onder jullie ben ik bezeten van mijn hobby. Naaien is momenteel de rode draad in mijn leven en toen ik deze leuke canvas van De Stoffenknop zag liggen, aarzelde ik geen moment om er een metertje van te kopen. Het roze kunstleer, de rode canvas van de voering, de fournituren en de ritsen kocht ik bij Zipperzoo.

De Neo Crossbody Wallet zit ergens tussen een tasje en een portefeuille in. Het is een compact tasje met vooraan een steekvak-met-klep waar je bijvoorbeeld je GSM veilig in kan wegbergen. Achteraan en in de voering vind je twee ritsvakjes en het allerleukste: binnenin heb je een vak waar je al je betaalkaarten en bankbiljetten in kwijt kan. Door de manier waarop de bovenste rits ingezet wordt, heb je meer ruimte dan je van zo’n klein tasje zou verwachten. Perfect dus voor een avondje uit of voor een uitje met vriendinnen.

Laat je vooral niet afschrikken door de taal van het patroon. Al is het in het Engels, de foto’s in de handleiding zijn zo duidelijk dat je eigenlijk geen tekst nodig hebt.

Op zoek naar inspiratie om zelf met dit leuke tasje aan de slag te gaan? Surf dan snel naar de Kaur Threads Facebook groep. Je vindt er Neo’s in alle kleuren en materialen. Bovendien kan je daar gratis het toffe Haley patroon downloaden.

Tot snel,
Lieve

2 gedachten over “De Neo Crossbody Wallet: nu al een klassieker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s