Getest en goedgekeurd: de Neo Crossbody Wallet

Altijd leuk om te mogen testen voor nieuwe designers. Kaur Threads deed een internationele oproep om haar nieuwe tassenpatroontje, de Neo Crossbody Wallet, te testen en kreeg van overal ter wereld respons. Omdat ik nog steeds op zoek was naar een compact en handig tasje voor onze jaarlijkse vakantie, stelde ik mij enthousiast kandidaat. Tot mijn verwondering werd ik weerhouden!

Omdat een patroontest altijd kan tegenvallen, besloot ik uit mijn voorraad te putten. Dat zorgde een tijdje voor hoofdbrekers, want ik had voor elke mogelijke combinatie wel iets dat niet klopte of te kort was… Ik kwam al snel tot de conclusie dat ik enkel alle nodige fournituren had in het zilver, dus dat was mijn uitgangspunt. Van daaruit maakte ik stap voor stap de puzzel en ik kwam uit op een zwart-wit plaatje. Niet echt wat ik eerst voor ogen had voor een zomers vakantietasje, maar ik kan ermee leven.

Het zwarte kunstleer, de matzwarte rits op rol en de ritstrekkers komen van bij ZipperZoo. De stevige gordijnstoffen die ik gebruikte als buitenstof en voering komen uit vroegere collecties van Ikea. Het leuke voeringstofje koesterde ik al een hele tijd, maar door mijn keuze om zwart-wit te combineren, kon ik niets anders dan de schaar erin zetten.

De Neo Crossbody Wallet zit ergens tussen een tasje en een portefeuille in. Het is een compact tasje met vooraan een steekvak-met-klep waar je bijvoorbeeld je GSM veilig in kan wegbergen. Achteraan en in de voering vind je twee ritsvakjes en het allerleukste: binnenin heb je een vak waar je al je betaalkaarten en bankbiljetten in kwijt kan. Door de manier waarop de bovenste rits ingezet wordt, heb je meer ruimte dan je van zo’n klein tasje zou verwachten. Perfect dus voor een avondje uit of voor een uitje met vriendinnen.

Al is het patroon in het Engels, de foto’s in de handleiding zijn zo duidelijk dat zelfs beginners dit tasje tot een goed einde kunnen brengen.

Wat is dit een fijn tasje om te maken! Mijn eerste ‘test’versie is er meteen eentje om te koesteren. Het is elegant, handig en het zou je verbazen hoeveel je er eigenlijk in krijgt. Veel ruimte in een klein tasje dus.

Het tasje mocht meteen mee op onze jaarlijkse vakantie, traditioneel eind oktober. Waar ik eerst foto’s nam binnen in huis, kon ik daar de Neo fotograferen in de mooiste decors van het Griekse eiland Rhodos. Het was meteen ook de vuurdoop voor het tasje, want het was daar mijn vaste compagnon waar ik ook heen ging. De Neo bleek nog leuker en handiger dan ik tijdens het maken had gedacht. Het is een heerlijk en veelzijdig tasje.

Dat er nog een exemplaar van dit leuke tasje gaat komen, dat is wel zeker. Maar ik kijk ook uit naar de volgende patronen van deze getalenteerde ontwerpster, want als je bij een eerste patronen al zo goed kan scoren… dan staat ons nog heel wat moois te wachten!

Wil je zelf met dit leuke patroontje aan de slag? Je koopt het tot en met 7 november met 10% korting (gebruik kortingscode NEOKT2021) bij Kaur Threads.

Tot snel,
Lieve

8 gedachten over “Getest en goedgekeurd: de Neo Crossbody Wallet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s