Een kant-en-klaar pakket voor ‘A Girl’s Pencil Case’ – het perfecte cadeautje en een give-away

Maak je graag tasjes of wil je graag je eerste tasje maken? Op zoek naar een leuk cadeautje voor Kerst, voor een (naai)vriendin of gewoon voor jezelf? Dan is het keileuke all-in ‘A Girl’s Pencil Case’ pakketje van Busy Bee Liz écht iets voor jou!

Het gratis patroon van ‘A Girl’s Pencil Case‘ kende je misschien al, maar wist je dat deze leuke etui ook perfect kan dienen als make-up tasje? Staar je dus vooral niet blind op de naam!

Een pakketje van Busy Bee Liz bestaat uit een lapje kwaliteitsleder, een lapje katoen, een mooie rits, vlieseline H630, bijpassend naaigaren, het uitgeprinte patroontje van ‘A Girl’s Pencil Case‘ en als kers op de taart een leuk (standaard) lederen label.

In het pakketje zit een standaard naailabel, maar bij Buzy Bee Liz kan je ook de allermooiste lederen labels op maat laten maken. Het logo van Girls in Uniform leent zich daar perfect voor, vind je ook niet? Ik ben zo blij met mijn labeltjes. Ze geven een extra chique touch aan mijn naaisels. Koop je het pakketje, dan krijg je een basislabel, maar je krijgt ook het ontwerp van je persoonlijke labels ter waarde van 20 euro gratis als je 50 lederen labels op maat bestelt. Een mooie deal!

Ik hou van de details die mijn naaisels afwerken. Zo knipte ik een lederen tassel die ik aan de trekker van de rits lijmde. Aan de binnenkant van de ‘frengels’ kan je zien hoe dik het leer is en dat de kwaliteit echt top is. Het gifgroene leer is soepel en toch stevig, en ik ben gek op die geur van echt leer. Perfect voor een elegant etui dat jarenlang meegaat!

Twijfel je nog? Ilse van Sewsewilse ging aan de slag met de witte versie van het pakketje. Ik ben superfan van haar chique pennenzak! Let wel: zij gebruikte niet het huidige pakketje, maar een eerste testversie. De samenstelling van het pakket is dus een beetje anders dan wat je hieronder ziet. Maar het prachtige, soepele, witte kwalteitsleer, dat zit er nog steeds bij!

Heb ik je zin doen krijgen om aan de slag te gaan met zo’n heerlijk pakketje? Je koopt het nog tot 31 december met 20% korting (de normale prijs is € 39,99). Bovendien krijg je bij het pakket nu ook tijdelijk het ontwerp van je persoonlijke labels (twv € 20,00) gratis als je 50 superleuke lederen labels bestelt. Je krijgt dus zeker waar voor je geld!

Een groene versie
Een witte versie

GIVE-AWAY

Wil je er liever gratis mee aan de slag? Waag dan je kans!

Volg @giftsbusybeeliz, @sewsewilse en @girlsinuniformblog op Instagram en schrijf in een reactie onder de Instagram post voor wie je het leuke ritstasje zou maken. Tag een naaivriendin. Elke tag geeft je extra kans om te winnen.

De winnaar wordt op onze Instagram accounts bekend gemaakt op vrijdag 17 december om 20 u.


Tot snel,
Lieve

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s