Getest en goedgekeurd: Bella van Designer Stitch

Het was alweer een tijdje geleden sinds ik nog lingerie maakte en ik was vergeten hoe leuk dat is om te doen. Gelukkig mocht ik als eerste patroontest van dit jaar de Bella van Designer Stitch maken. Ik maakte twee setjes en de eerste mag ik je vandaag al showen. Valt het op dat ik er ontzettend blij mee ben?

De Bella set bestaat uit een topje en een broekje. Het patroon geeft je een ruime keuze in stijlen en maten. Je kan kiezen uit drie lengtes voor de top en uit niet minder dan vier verschillende broekjes. De maten gaan van 34B tot 58 DD (E). Ik durf dus beweren dat haast iedereen ermee aan de slag kan.

Mijn eerste setje bestaat uit de langste top en een tangaslipje. Ja, je leest het goed… ik raapte mijn moed samen en ging voor het kleinste broekje uit de reeks. Vroeger droeg ik vaak strings, maar de laatste tijd kon ik die niet goed meer verdragen. Deze zelfgemaakte versie zit echter bijzonder goed en ik denk dat er nog wel meer zullen volgen!

Zoals je hierboven al las, heeft het patroon een uitgebreide reeks cupmaten. Dat zorgt ervoor dat elke boezem op z’n best in de top past. De V-hals is afgewerkt met een strookje kant en zorgt voor een romantisch decolleté. De bandjes aan de top zijn ook verstelbaar, zodat je ze makkelijk kan aanpassen.

Bij deze set maakte ik nog een tweede broekje, omdat ik ook de ‘boy leg’ versie wilde testen. In zo’n shortje voel ik me nét iets comfortabeler om te poseren op de foto… en ook dat broekje vind ik heerlijk dragen. Ik ben gek op de kantjes aan de randen, die net iets zachter aanvoelen dan de standaard lingerie elastiek.

Ik heb nog een restje van deze leuke Minerva viscose-tricot liggen, en ik denk dat er nog wel een paar broekjes zullen volgen voor bij het leuke topje. Mijn ervaringen met de tanga en het shortje zijn alvast veelbelovend! Nu nog een keertje naar Veritas kant shoppen, want ik gebruikte toch meer kant dan ik had gedacht. Maar ja… het was ook niet de bedoeling dat ik maar setjes en broekjes bleef maken…

Heb je nog niet zoveel ervaring met lingerie of ben je net heel ervaren in lingerie maken? Dit patroontje is leuk om te maken voor iedereen. Het is niet moeilijk, vrij snel klaar, superleuk om te maken, en de handleiding loodst je stap voor stap naar een romantisch en sexy resultaat.

Draag je geen ‘onderlijveke’? Dit topje zou ik op een zonnige zomerdag zeker als bovenstuk durven dragen. In de zomer is dit setje ook super geschikt om in te slapen. Je ziet het… de Bella is een ultra-veelzijdig patroon!

Wil jij ook met de Bella aan de slag? Nu kan je het kopen aan een lage lanceringsprijs. Profiteer ervan!

Tot snel,
Lieve

2 gedachten over “Getest en goedgekeurd: Bella van Designer Stitch

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s