Zieta! Een Bonn Backpack

Deze zomer was ik op zoek naar een eenvoudige rugzak die toch groot genoeg was voor een tablet maar gedragen kon worden door een kindje.

Zo kwam ik bij de Bonn Backpack van Pink Pony Design. Ik probeerde het patroon te kopen, maar ik had een probleem met de betaling. Meestal hou ik het voor bekeken in zo’n geval, maar deze keer weerhield iets mij in het verhaal van Maria, de ontwerpster van Pink Pony Design. Ik stuurde haar uiteindelijk een email en het antwoord kwam mijn vraag meer dan tegemoet…

Ik beloofde haar wat foto’s te sturen eenmaal het af was en vertelde er alvast bij dat het niet voor onmiddellijk zou zijn gezien ik niet zo vaak achter mijn naaimachine zit. Ik vertelde er niet bij dat ik haar mijn dank wilde betuigen via de blog, maar ik vermoed dat elke patroonmaker wat reclame kan gebruiken. Ik hoop haar op deze manier even hard te verrassen zoals zij mij heeft verrast met haar email.

Ik personaliseerde de Bonn Backpack als cadeautje voor mijn metekindje tijdens mijn eerste naaiweekend sinds twee jaar. Het was het eerste naaiweekend georganiseerd door Zieta Workshops, met Sabrina als bezieler. Ik leerde de goedlachse Sabrina kennen tijdens een ander naaiweekend en twijfelde dus geen seconde om in te tekenen. Voor de oplettende lezers: het was een productief weekend in een fantastische omgeving.

Het weekend was zelfs zo’n succes dat Sabrina onmiddellijk met de planning van een volgend weekend is gestart. Ik zie al uit naar de uitnodiging!

Verrassende naaigroeten,
An

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s