Vastgeklipt

Met naalden krijg ik niet alles vastgepind. Een soort clips om plooien snel vast te zetten, zijn best handig. Je kan daar speciale clips voor kopen, maar ik heb in de oude kantoorvoorraad van mijn vader nog iets gevonden waarmee het even goed lukt.  Deze knijpers zijn erg sterk, dus goed geschikt voor zware stoffen. De eerste keren zijn ze wat stroef (jawadde mijn vingers!), maar een paar keer erop duwen met je voet, maken ze een stuk handelbaarder. Voor lichte stoffen kan je evengoed wasknijpers gebruiken, maar controleer of je knijper geen ribbels nalaat in je stof.

20160729_224706

Heb jij ook leuke huis-en tuintips die je met ons wil delen? Stuur ons een berichtje, wij zijn benieuwd!

Tot schrijfs!
Margot

4 gedachten over “Vastgeklipt

  1. Dat is een goede tip! Ik had daar nog niet aan gedacht! Ik gebruik momenteel de wonder clips. Eigenlijk een beetje hetzelfde systeem als wasknijpers, maar voor heel dikke stoffen lijken me deze clips nog beter:-)

    Like

      1. Ze zijn niet heel straf als je dat bedoelt. Ik moet wel hard drukken om ze open te krijgen. Ze blijven goed vastzitten, maar ze zijn wel veel kleiner dan de clips die jij gebruikt. Ik heb ze al gebruikt voor katoen en tricot en dat ging goed. Als ik binnenkort nog eens een tas maak, dan zal ik ze ook proberen en zeker iets laten weten!

        Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s