Een zomerse Maui en give-away

De lente was tot nu toe koud en druilerig, maar met de -hopelijk zonovergoten- zomer voor de deur is het tijd om mijn collectie luchtige kledij uit te breiden. La Maison Victor bood mij een unieke kans hun zomereditie vooraf in te kijken en er iets uit te maken. De leuke Maui sarong trok meteen mijn aandacht. Elegant lang achteraan, pittig kort vooraan en met een mooie drapage aan de voorkant van de rok. De Maui deed me verlangen naar zomerse vakanties en cocktails aan de bar op een tropisch eiland.

© Moors M - 6U6A3969

Een tijdje geleden maakte mijn zus een prachtige jumpsuit in dezelfde glanzende viscose als de Maui in La Maison Victor. Ik koos er dus – uitzonderlijk –  voor de rok uit het magazine schaamteloos te kopiëren. Daarmee maakte ik het mezelf wel even moeilijk… ik ben een zomertype en de kleuren die ik meestal draag liggen heel ver af van de bruin-zwarte viscose. Zwart is echt niet flatterend voor mij, dus dat was geen optie voor een bijhorende top.

© Moors M - 6U6A3934

Met de viscose in de aanslag ging ik in de Stoffenkamer op zoek naar een bijpassende stof. Ik liep de hele winkel twee keer op en af, en viel uiteindelijke als een blok voor een prachtige ecru-met-zwarte viscose in een crêpe structuur. Ideaal voor een luchtig bloesje! In eerste instantie koos ik voor de Donna blouse van LMV, maar toen ik een passend bloesje op het patroon legde, bleek die veel te wijd te vallen.

© Moors M - 6U6A3871

Tijdens een online brainstorm met Inge kreeg ik ineens dé ingeving: ik hertekende het bovenstuk van mijn Genovajurk tot een luchtig topje, perfect in combinatie met de zomerse Maui. Omdat de hals nogal laag viel, maakte ik een plooitje in het voorpand. Perfect zo!

© Moors M - 6U6A3768.jpg

Ik geef toe, deze outfit is niet wat je van mij gewend bent. Het is een stukje uit mijn comfortzone… maar rok en top gaan deze zomer zeker mee op vakantie! Ik mag dus beginnen dromen van zonovergoten stranden en cocktails aan de bar. En dankzij La Maison Victor mogen jullie met me mee dromen. Lees verder en ontdek hoe dat kan.

© Moors M - 6U6A3832

💥 GIVE-AWAY 💥

Ik maakte deze zomerse Maui sarong in een vloeiende viscose uit de nieuwste editie (4/2019) van La Maison Victor. Wil jij ook een van de patronen uit dit leuke magazine naaien? Doe mee met de wedstrijd van Girls in Uniform en La Maison Victor en maak kans op een stofpakket* uit de nieuwste editie!

Hoe neem je deel?

De winnaar krijgt een stofpakket naar keuze uit het nieuwste nummer van LMV.
Je maakt ook kans op een van de vijf leuke troostprijzen.

De wedstrijd loopt tot en met 27 juni.

*Keuze uit de nog beschikbare stoffen

 

© Moors M - 6U6A3946

Veel succes!
Lieve

80 gedachten over “Een zomerse Maui en give-away

 1. Je maakte een prachtige outfit!
  ik zou zelf ook voor deze mauii rok gaan samen met de capri top. (self sewing staat hier nog in de kinderschoenen maar ik wil er ècht beter in worden), dus aat maar komen dat stoffenpakket!

  Like

   1. Geweldig! Ik ga voor de Kos bikini
    Voor mn dochtertje, de Famos shirt voor mn vriend en… de maui rok voor mezelf😍

    Like

 2. Ik like dit bericht! Sowieso omdat het echt een prachtige outfit is! En moest ik nog iets winnen zou dat mooi meegenomen zijn hé 😉 Ik zou de Bali-jurk of de Jamaica broek maken!

  Like

  1. Wauw echt knap!
   Ik kan alweer niet kiezen. Bahama, Bali, Maui, Samos en de badcape ziet er ook geweldig uit. Gelukkig binnenkort wat vrije dagen 🥰🤩

   Like

 3. Mooi gemaakt. De Maui staat hier ook nog op het programma. Ik ben geen rokkenmens, maar vooral omdat ik nooit weet met wat voor blouse/topje ik moet combineren.
  Een hele uitdagging dus 😀

  Like

 4. Wat een knappe set naaide je ! Staat je goed ! Tegelijk zomers en ja : sexy !
  Ik weet zéker dat mijn kleindochter zo’n rok zou willen dragen ; dus ja : ik zou blij zijn die te kunnen maken.

  Like

 5. Prachtig! Ook ik zou voor deze Maui rok gaan 🙂 Erg mooi! Je schrijft ook leuk! Nog niet eerder heb ik gereageerd, maar ik ben geen onbekende van jullie site. Lekker doorgaan! 🙂

  Like

 6. De rok die je maakte stak zo mijn ogen uit dat ik naar de winkel trok en de LMV ben gaan halen en gelijk stof voor de rok en een topje. Maar ik zou dolgraag de Malta jurk ook nog maken, in de hoop dat het een lekker warme zomer wordt.

  Like

 7. fotomodel!!!!!!
  steeds tot in de puntjes verzorgd 🙂
  giveaway: ja, tuurlijk doe ik graag mee. Ik vind die witte lange jurk uit de laatste lmv echt geweldig. De naam ontglipt me net!

  Like

 8. Echt mooi!
  Ik ga de Bali jurk maken, zit na heel veel naaien voor nichtjes, neefjes, babies allerhande in een selfish sewing modus😀

  Like

 9. Ik hou van het stofje van de rok.❤Mooi werk en leuk om geïnspireerd te worden op deze manier!
  Zelf ga ik voor de Ibiza-jurk gaan…proberen🤪 want ik naai nog niet zo vlot als jullie allen!

  Like

 10. Prachtige outfit! Deze morgen de nieuwe lmv gaan halen en deze middag is mij Maui van onder mijn machine gerold. De Capri top ligt al uitgetekend. Graag zou ik ook willen mee loten voor de giveaway 😊. De Bali jurk staat ook nog op mijn to do lijstje.

  Like

 11. Wat een prachtige outfit en zo’n geweldig idee om een kopje te maken van de Genova jurk. Ik waag graag een kansje bij de give-away en ga voor de Bail jurk. Leuk model en heerlijk voor een wandeling over de boulevard als de zon onder gaat nagenietend van een zonnige dag.

  Like

 12. Ik ga voor de Raja rok. Ben al even op zoek naar een patroon van een rok waarmee ik perfect een fietstochtje kan maken. De Raja rok zou daarvoor zeer geschikt zijn.

  Like

 13. Superleuke outfit! Zelf zou ik mij eens durven wagen aan het Bahama-badpak, al zou de Malta-jurk ook niet mis zijn voor in mijn vakantiekoffer!

  Like

 14. Ik vind de Maui rok heel leuk, ik heb er zin in die binnenkort te maken! Hoewel het uit je comfortzone is vind ik het je trouwens toch wel echt goed staan, heel elegant.

  Like

 15. echt een hele mooie! Ik ga sowieso voor deze rok uit de laatste editie, echt eentje naar mijn hart. Geen idee of ik het vooraan niet te bloot zal vinden maar dat zie ik dan wel ;-).
  Goed gevonden trouwens om die Genova om te vormen naar een top.

  Like

 16. Wat een leuke actie. Ik ben zelf bezig met de rok, maar dan in een andere stof. Maar de stof van #lmv is heel erg mooi. Daarnaast ga ik de Bali jurk maken.

  Like

 17. Op mijn todo-lijst staat nog: capri top, Samos T-shirt en tjaaaaa, sinds deze post ook de mauri rok. Allemaal door u Lieve, 😍, dus wat extra stof zou dan welkom zijn 😇

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s