Bex – makkelijk stijlvol en allesbehalve mannelijk

In het boek ‘I love rokjes en broeken‘ van Fran Vanseveren staat heel wat moois. Ik maakte eerder al de Kira en combineerde de Bex broek met een bovenstuk uit een van haar andere boeken tot een leuke pyjama. Toen ik deze mooie Punta di Roma van Minerva in de bus vond, greep ik terug naar het boek voor een leuke broek.

Sinds een paar jaar (Nvdr: de Corona epidemie is daar niet vreemd aan) werk ik vaak van thuis uit. Raar maar waar: sindsdien draag ik ook nog zelden jeansbroeken en kies ik keer op keer mijn zelfgemaakte broeken, die zoveel beter passen. Comfort in stijl, dat streef ik na.

Tot voor kort was Punta di Roma een grote vreemde voor mij. Als je mij vroeg waar ik die stofsoort aan zou moeten herkennen, moest ik je het antwoord schuldig blijven. Nu weet ik het: Punta di Roma is een zwaardere en wat dikkere tricot gemaakt van 57% polyester, 38% viscose en 5% elasthaan. De stoffen vallen erg soepel, zijn heel elastisch en heel comfortabel om te dragen. Perfect dus voor een makkelijke thuisbroek die er toevallig ook goed uit ziet.

De Bex uit het boek ‘I love rokjes en broeken’ is eigenlijk een mannenbroek. Voor ik ermee aan de slag ging voor mijn eerste pyjama, maakte dat feit mij een beetje onzeker. Want vrouwen zijn anders gebouwd dan mannen… En toch: vrouwenbroeken zijn vaak gemaakt voor dames met rondingen, waar ik er niet zo veel van heb. Mijn billen zijn langer dan ze rond zijn en mijn heupen zijn smal. De Bex past mij perfect. Een beetje mannelijk dus…

Je zou denken dat je een joggingbroek draagt met sneakers, maar ik wilde jullie tonen dat zo’n broek ook best vrouwelijk en stijlvol kan zijn. Ik viste een top uit een ver verleden op (een Geneva hack) en poseerde op hakken. Zelf vind ik de combinatie best geslaagd… ik kan zo naar een feestje!

Tot snel,
Lieve

2 gedachten over “Bex – makkelijk stijlvol en allesbehalve mannelijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s