The postman never rings twice – nog een pyjama

Omdat ik er zo van geniet in mijn eigen pyjama’s te slapen, maakte ik er nog eentje in de zachtste viscose-tricot van Minerva ooit! Ik zocht de patroontjes opnieuw in de ‘I Love…’ reeks van Fran Vanseveren.

De Samarreta uit ‘I Love T-shirts‘ werd het bovenstuk. Ik had deze keer meer dan stof genoeg en ging voor een versie met lange mouwen. De hals werkte ik niet af met een boordje, maar plooide ik gewoon twee keer naar binnen. Zo kreeg ik een hele mooie, niet te hoge, halslijn. Aan de mouwen zette ik wel een boordje, omdat ik graag heb dat mouwen van een pyjama goed aansluiten aan de pols.

Voor de broek koos ik opnieuw de Bex uit ‘I Love Rokjes en Broeken‘. De zakken werkte ik af met een biesje van rekbare paspel, iets wat ik jammer genoeg nergens meer kan vinden. Zo blijven de zakken netjes dicht, terwijl ze anders zouden openstaan. Verder veranderde ik niets aan de broek. Wat goed is, is goed hé.

Zo heb ik, net als bij mijn eerste versie, een leuk ‘thuispak’ met jumpsuit-look, waarmee ik gerust de deur kan open doen. Want de postbode belt nooit twee keer…

Volgens mij ga ik in deze pyjama superlekker slapen, maar hij is ook perfect om op een rustige zondag gewoon te luilekkeren! Meer moet een kledingstuk niet zijn, toch?

Tot snel,
Lieve

5 gedachten over “The postman never rings twice – nog een pyjama

  1. Een voltreffer ! Een pyjama die géén echte pyjamalook heeft ; maar er wel super comfortabel uitziet. Rake stofkeuze ; mooie halslijn ( moet ik ook eens proberen….omvouwen in plaats van boordje…). Knap !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s