The postman never rings twice – and I Love it!

Aangezien ik jou via deze weg wel vaker een blik in mijn privéleven gun, mag je dit gerust weten: ik slaap altijd in een pyjama. Zelfs in de zomer, als het eigenlijk te heet is om iets om het lijf te hebben, dus zeker als het ’s nachts vriest. Toch had ik al een paar jaar lang geen aandacht meer besteed aan mijn slaapgarderobe. Hoog tijd om daar verandering in te brengen!

Een pyjama moet niet té warm zijn, want wij hebben een heerlijk donsdeken. Daarom koos ik voor een leuke viscose-tricot van Minerva. Ik kocht de stof eigenlijk om er een t-shirt met lange mouwen van te maken, en omdat ik mij nu bedacht, had ik te weinig voor de hele pyjama. Gelukkig is de stof driekleurig en gaf de zwarte print mij inspiratie om met effe zwarte tricot (die kocht ik bij Toverstof) te combineren.

Intussen heb ik alle ‘I Love’ boeken uit de reeks van Fran Vanseveren in mijn collectie. Met haar laatste boek ‘I Love Rokjes en Broeken‘ wilde ik graag nog een keertje aan de slag. De unisex Bex trainingsbroek leek mij ideaal voor een pyjama. Lekker los en luchtig, en binnen het genre toch elegant. De zakken werkte ik af met een stukje zwarte tricot. Een leuk contrast, vind ik zelf.

Ook over het bovenstuk moest ik niet lang nadenken. De Samarreta uit I Love T-shirts is een recht model met lange of korte mouwen. Omdat mijn stukje zwarte tricot te klein was voor lange mouwen, werd het een versie ergens tussenin, tot net over mijn elleboog. Al zie ik op de foto’s dat de mouwen liever omhoog kruipen… Ach, niet erg. Ik werkte het shirt af met zwarte boordstof (van Toverstof) aan de hals en de mouwen.

Leg die twee stukken samen, draag je t-shirt in de broek en je hebt een keileuk faux-jumpsuit huispak. Een pyjama die ik gerust ook wel eens overdag kan dragen. En als de postbode dan aanbelt, hoef ik mij niet te schamen.

Tot snel,
Lieve

5 gedachten over “The postman never rings twice – and I Love it!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s