Marijke’s Leonie

Toen mijn nicht een tijdje geleden bij mij langskwam voor de laatste pas van haar prachtige lange Lux, liet ze vallen dat ze graag een tas van mijn hand zou hebben. Aangezien tassen maken intussen zowat mijn guilty pleasure geworden is, zei ik natuurlijk volmondig ja. Ze bladerde door ‘Mijn Tas’ en ‘Mijn Tas 2’ en koos zonder aarzelen voor de Leonie uit het eerste boek.

© Moors M - IMG_1878.jpg

Intussen twee jaar geleden maakte ik al eens een verkleinde versie voor mijn mama. Marijke wilde echter liever een wat grotere tas. Geen probleem… ik bestelde een prachtig blauw kunstleer en alle fournituren bij K-Bas en combineerde dat met een restje crêpe van Marijke’s feestjurk. Voor de voering vond ik het ideale katoentje bij Ikea. Leg die stof naast de eyecatcher van de tas en het lijken wel dag en nacht van hetzelfde thema. Daar word ik zo blij van…

© Moors M - IMG_1845© Moors M - IMG_1843

De Post liet mij jammer genoeg in de steek en het pakketje van Kbas reisde het hele land door voor het in mijn bus terecht kwam. Te laat om nog klaar te geraken voor het communiefeest waarvoor ik de jurk gemaakt had. Ik baalde maar Marijke vond het geen probleem. De tas zal zeker nog gebruikt worden nadien.

© Moors M - IMG_1869.jpg

Moeilijk is het patroontje niet en de handleiding met foto’s en tekst in ‘Mijn Tas’ zorgen ervoor dat je onderweg nergens verloren kan lopen. Na een half dagje hing Marijke’s Leonie te blinken in de zon.

© Moors M - IMG_1835

Tot snel,
Lieve

 

6 gedachten over “Marijke’s Leonie

  1. Wat is het toch heerlijk als anderen je iedere keer weer een excuus geven om je guilty pleasure uit te voeren. Ook deze keer weer een prachtige tas met goede kleur- en materiaalkeuze.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s