Ik ga op vakantie en ik neem mee…

Eind september ontvluchtten we het kouder wordende Vlaanderen richting de zon. Er stond een reisje naar Mallorca op het programma, maar het faillissement van Thomas Cook hield ons, enkele uren voor vertrek, aan de grond. Nog dezelfde dag boekten we bij een ander reisbureau een vakantie naar Rhodos, waar de thermometer nog makkelijk temperaturen van 28 graden en meer aangaf. Met onze drukke jobs konden we de rust van een vakantie-ver-van-huis goed gebruiken.

Sinds ik mijn creatieve hobby uitoefen vertrek ik telkens met een valies vol zelfgemaakte kleren. Na drie jaar kan ik intussen kiezen uit heel wat home-made zomerse outfits, jurkjes en accessoires. Telkens ik zoiets uit de kast trek, fleur ik op. Er zijn weinig mensen die het opmerken, maar ik wéét dat ik mijn jurk of tas zelf gemaakt  heb en daar ben ik best fier op. Genieten van het zonnetje, van het heerlijke hotelbuffet en van een uitstap is nog leuker in een zelfgemaakte outfit.

Hierbij een overzicht van wat ik in Rhodos uit mijn valies toverde:

Mijn Genova van La Maison Victor kwam deze zomer geregeld uit de kast en was ideaal voor de iets koelere avonden in ons hotel. Het jurkje zit mij zo goed, dat het ongelofelijk is dat er nog geen tweede exemplaar geboren is.

© Moors M - 6U6A9136

Wat een heerlijk kleedje, deze Hanna van La Maison Victor. Lekker luchtig en fris met de blote armen en het flodderstofje. Ik loop er bijna in te dansen, omdat ik zo hou van dat gevoel wanneer de rok om mijn benen fladdert.

© Moors M - 6U6A8890

Op en top vrouwelijk en sexy voel ik mij in deze Camelia van Designer Stitch. Een vakantiefoto vergaten we te nemen (of eerlijker: we waren het een beetje beu), maar deze haalde nooit de blog dus is hij perfect om mijn jurk nog eens met je te delen!

© Moors M - 6U6A2275.jpg

Deze City Gym short maakte ik met een katoentje uit Afrika, dat Margot mij enkele jaren geleden opstuurde toen ze in opdracht was in Mali. Te kort om hier op straat rond te paraderen, maar het ideale shortje voor een uitstap naar een prachtig verlaten strand op het eiland Chalki. Genieten!

© Moors M - 6U6A9489

Onze fotoshoot van de Silia jurk van LMV zagen jullie al op de blog passeren. De jurk droeg ik verschillende keren om ’s avonds te gaan eten en neen, ik kreeg geen enkele negatieve reactie over de foutjes in de jurk. Ik maak me dus helemaal geen zorgen.

© Moors M - 6U6A9356

Mijn Odette jurk van LMV was niet alleen een groot succes op onze blog. Telkens ik ze aantrek, krijg ik meer complimentjes dan voor welk kledingstuk ook. Wat de jurk nu zo speciaal maakt, daar heb ik geen idee van. Ze is echter ideaal om over mijn bikini te dragen op weg naar het zwembad of om snel iets te gaan eten in het hotelrestaurant. Dus gaat ze telkens mee op reis!

© Moors M - 6U6A9496

Ook de Stinger, een eigen ontwerp en een gratis patroontje, mocht weer de koffer in. Super praktisch als handbagage of om mee naar het zwembad te gaan. En op een werkdag… gaat hij gewoon mee naar Brussel!

© Lieve Deduytschaever 191001

We fotografeerden ook twee op-en-top zomerse items, maar deze hou ik nog even geheim tot het weer tijd is om badkledij te naaien. Hou ons dus in het oog: in de lente vergast ik je op een bikini én op een badpak!

© Lieve Deduytschaever 191006

Gejuich alom!!!!! Ik mocht tijdens onze vakantie welgeteld een foto nemen van mijn ventje z’n lekkere derrière in zijn nieuwste Louis short van La Maison Victor. Knap, toch?

© Moors M - 6U6A9499

Ik moet toegeven… met een gepassioneerde blogster zoals ik op vakantie gaan, da’s altijd een beetje werken voor mijn liefste. Ik heb hem dus beloofd dat ik volgend jaar geen reisverslag zal maken op deze manier. Eens denken hoe ik het dan wel ga doen, want ik ben ontzettend slecht in selfies. Iemand een ideetje?

Wil je Michael aan het werk zien in zijn specialiteit als fotograaf van de Luchtcomponent? Surf dan snel naar zijn instagram account!

© Michael Moors 191002

Tot snel,
Lieve

12 gedachten over “Ik ga op vakantie en ik neem mee…

 1. Wat een schitterende vakantiegarderobe ! Zn waarom de Odette steeds bewonderende blikken oogst ? Omwille van de stof natuurlijk ! Zo’n luxe print zie je nuet elke dag !

  Like

 2. Allemaal zo mooi en mooi gemaakt.
  En eindelijk de short van Michael in beeld.
  Had je hem toen gedrogeerd voor de foto?
  Kusjes

  Verstuurd vanaf mijn iPhone

  Like

 3. Mooie outfits, ik vind het ook altijd tof om op verlof te gaan met een valies vol zelfgemaakt. Of zoals vandaag gaan werken in een zelfgemaakte sweater.
  En ook leuk om nog eens een zomergevoel te krijgen hier

  Like

 4. Zo zalig! Ik wou dat ik ook zoveel dingen voor mezelf genaaid had. Jammer genoeg moet ik hier mijn tijd verdelen met die dochters 😉

  Like

 5. Wat heerlijk om op vakantie met allemaal zelfgemaakte kleding waarvan je zeker weet dat geen naadje het zal begeven en je op een vakantieadres een stukje handwerk moet verrichten. Stuk voor stuk prachtige items. De opmerking is al voorbij gekomen en ook ik denk dat het succes van de Odette schuilt in de prachtige vlindermotiefjes. En tot slot Michael op de foto; keurig met zijn eigen ontworpen logo in beeld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s