Diana en Aphrodite: een mooi koppel!

Een tijdje geleden trokken de Girls naar Pia’s Atelier voor een workshop van de Lingerie Academie. Tatiana beschreef in geuren en kleuren hoe we worstelden met onze bh’s, maar de resultaten kregen jullie nog niet te zien. Door al ons geworstel was namelijk geen enkele bh helemaal af. Maar laat je daar vooral niet door afschrikken: ook onze uitgebreide lunch en oeverloos getetter zat daar voor iets tussen. Het was een heerlijke workshop!

© Lieve Deduytschaever 191019 17

Al vreesde ik er een beetje voor, mijn zelfgemaakt bh-tje zit als gegoten. Misschien dat ik bij een volgende poging de brug tussen de twee cups nog wat smaller maak, maar verder zou ik er niks aan veranderen. Ik kocht in laatste instantie nog een klein strikje-met-steentje en nu lijkt de Diana helemaal ‘gekocht’. Mag ik even fier zijn en een vreugdedansje maken?

© Lieve Deduytschaever 191019 12

Mijn Diana was snel daarna afgewerkt, maar ik draag enkel setjes. Je weet nooit dat je ineens ergens onverwachts in je lingerie komt te staan. In mijn nachtmerries zie ik mij soms flauwvallen en in het ziekenhuis terecht komen, waar het verplegend personeel vol afgrijzen kijkt naar mijn blauwe slip die helemaal niet bij mijn huidskleurige bh past… Bon, hersenkronkels genoeg! Ik kocht tijdens de workshop dus ook het patroon en een stoffenpakketje van een bijpassend broekje; de Aphrodite.

© Lieve Deduytschaever 191019 06

Eens je de technieken voor de bh onder de knie hebt, zit zo’n broekje eigenlijk snel in elkaar. Een half dagje werk, all-in, dat valt mee. De Lingerie Academie raadt aan om, voor je aan de bh begint, een broekjesworkshop te volgen en daar kan ik inkomen. Je krijgt er heel wat tips en tricks mee en de lesgeefster zorgt ervoor dat je geen domme fouten maakt. Ook zonder workshop kon ik mijn Aphrodite shortje echter vrij snel aan mijn ventje showen.

c2a9-lieve-deduytschaever-191019-15-1-e1571552424387.jpg

Toch was ook hier mijn decovitje (nvdr: tornmesje, voor onze Noorderburen) weer mijn beste vriend. Het staat nochtans duidelijk in de handleiding: stik op de elastiek, niet op de stof. Maar Lieveke was weer eens koppig… en mijn broekje trok helemaal in rimpels. Opnieuw!!! Als de Lingerie Academie zegt: stikken op de elastiek… dan stik ik in het vervolg op de elastiek.

© Lieve Deduytschaever 191019 10

Ik draag enkel shortjes onder een jurkje. Daarom ben ik zeker nog van plan een bijpassend slipje te naaien, zodat dit mooie setje wat vaker uit de kast kan komen. Bovendien heb ik de smaak nu écht te pakken. Nooit meer lingerie shoppen? Het zou kunnen. Maar laten we maar beginnen met het eerstvolgende bh-tje. To be continued!

© Lieve Deduytschaever 191019 07

Tot snel,
Lieve

13 gedachten over “Diana en Aphrodite: een mooi koppel!

  1. Zelf lingerie maken is zoooo leuk! Ik draag alleen nog eigen creaties inderdaad. Leuk om je zo enthousiast te zien, je hebt een prachtig setje gemaakt. Veel plezier met dragen, altijd leuk om te weten dat je iets zelf gemaakt draagt dat anderen niet kunnen zien 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s