Frankie en de Wolf

Niks leuker dan – een half jaar voor datum – een berichtje te krijgen van je petekind: “Lieve, zou jij voor mijn verjaardag een heuptasje willen maken in dezelfde stof als mijn rugzak en met mijn logo erop?”

© Lieve Deduytschaever 191114 06.JPG

Vorig jaar kreeg de oudste van mijn zus, Wolf, als kerstcadeau een Oscar rugzak. Hij tekende voor de gelegenheid een wolvenlogo dat ik erop zette in flockfolie. Die rugzak neemt hij nu al bijna een jaar lang mee bij op al zijn uitstapjes.

© Lieve Deduytschaever 191114 04

Van de blauwe canvas had ik nog een klein stukje over, net genoeg voor een Frankie. De prachtige blauwe wolvenvoering was gelukkig nog te koop bij De Stoffenkamer. In combinatie met zwarte tassenband, een zwart-metalen passant en een zwarte klikgesp kon ik een heuptasje maken dat perfect bij de rugzak past.

© Lieve Deduytschaever 191114 05

De Frankie van WISJ Designs maakte ik al verschillende keren en ik liep, mede dankzij het super PDF patroontje en de geïllustreerde handleiding, nergens tegen problemen op. Al was ik zelf blij met het eindresultaat, toch was het weer even spannend om het heuptasje af te geven.

© Lieve Deduytschaever 191114 07

Maar ik had nergens bang voor moeten zijn… tegen zijn neefje hoorde ik Wolf zeggen hoe cool hij de Frankie vond en even later vertelde hij dat hij de stof zo mooi vindt… Recht in de roos dus!

© Lieve Deduytschaever 191114 01.JPG

Op naar het volgende cadeautje dus. Maar wat dat wordt… dat hou ik nog even geheim!

Tot snel,
Lieve

 

5 gedachten over “Frankie en de Wolf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s