Onder de kerstboom van de Girls

Sinds we besloten samen te bloggen, proberen Tatiana, Margot elkaar verschillende keren per jaar te zien. Met drie drukke agenda’s lukt dat niet zo vaak als we zouden willen, maar het eindejaar laten we nooit voorbij gaan zonder een gezellig kerstfeestje te plannen voor ons drietjes. Gastvrouw van dienst was Margot, die ons in de watten legde en ervoor zorgde dat onze buikjes gevuld werden met allerlei heerlijkheden.

IMG_9533

Al gaat het bij zo’n feestje vooral om het samenzijn, de Girls zijn ook gek op cadeautjes. Omdat het de laatste maanden nogal hectisch is in onze jobs, besloten we met spijt in het hart dit jaar niet voor zelfgemaakte cadeau’s te gaan. Toch wilden we een beetje in onze blogwereld blijven…

IMG_9558.jpg

Uit ervaring weten we dat de zoektocht naar een gepast naaigeschenkje niet altijd makkelijk is. Misschien kunnen onze cadeaus wel als inspiratie dienen?IMG_9576

Omdat Margot zich onlangs aan haar allereerste broek waagde, verraste Tatiana haar met ‘Het Broekenboek’ van Hilde Adé. Een boek vol mooie patronen en tips om de perfecte broek te maken voor jezelf, je man of je kinderen. Als extraatje deed Tatiana er nog een Veritas geschenkbon bij.

IMG_9570

Margot deed Tatiana dan weer een immens plezier met een mooi leesboek (‘Het moois dat we delen’ van Ish Ait Hamou) en ze maakte een prachtige boekcover met een stofje dat ze een paar jaar geleden meebracht uit Mali.

IMG_9562

Ik kreeg van beide dames een cadeau dat perfect illustreert hoe goed ze mij kennen. Van Margot kreeg ik een leuke naaidoos gevuld met fournituren en textiellijm. Tatiana kocht een prachtige lap twill in de Stoffenkamer, die ik heel binnenkort zeker zal verwerken in een mooie sweater of een stijlvol jasje. Heb jij een idee? Laat een reactie achter, inspiratie is altijd welkom!

IMG_9569

Omdat ik weet dat beide Girls heel graag lezen, ging ik de literaire toer op. Ik gaf aan Tatiana en Margot het boek ‘De naaimachine’ van Natalie Fergie, een boek over een Singer naaimachine en haar zwerftocht doorheen vier generaties.

IMG_9574

Na een supergezellig én lekker feestje gingen we allemaal blijgezind naar huis, met een zak vol leuke naaicadeautjes!

IMG_9588

De Girls in Uniform wensen jou en je geliefden een heerlijk gezellig kerstfeest.

Tot snel,
Lieve

9 gedachten over “Onder de kerstboom van de Girls

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s