Het Bahama badpak van LMV

Zomer betekent voor mij zon, zee, strand en voluit genieten. Al ben ik geen zonneklopper, pas wanneer de zon schijnt kom ik écht tot leven. De zomereditie 2019 van La Maison Victor deed me dromen van vakantie en het badpak op de cover trok meteen mijn aandacht.

© Moors M - 6U6A9279

Al draag ik op vakantie meestal een bikini en smeer ik volop zonnecrème, het tere vel op mijn bleke buik durft wel eens verbranden. Met z’n mooie decolleté, elegante ruguitsnijding en vrouwelijke snit is het Bahama badpak ideaal om me op een stijlvolle manier bescherming te bieden.

© Moors M - 6U6A9301

Toen het boekje in de bus viel, nam ik de werkbeschrijving door en besloot dat dit naaisel te hoog gegrepen was. Ken je dat gevoel, dat je een stappenplan overloopt en het helemaal niet voor je ziet? Pas toen Inga van Fabricated mij haar prachtige versie liet zien en me vertelde dat het een pittig werkje was maar best haalbaar, durfde ik zelf met het patroon aan de slag.

© Moors M - 6U6A9220

Fabricated heeft een grote keuze aan badpakken lycra en mesh voering. Ook de verschillende elastieken en de cups nodig voor het badpak vond ik in de webshop. Door alle -niet minder dan 43!- beschikbare prints sloeg de keuzestress toe en liet ik Inga uiteindelijk een stofje voor me kiezen op basis van mijn drie favorietjes. Toen het prachtige stoffenpakket in de bus viel, voelde ik mij een heus wittebroodskind. Zo blij met de service!

© Moors M - 6U6A9168

Ondanks Inga’s geruststelling moest ik mijn drempelvrees opzij zetten voor ik aan het badpak begon. Zoals wel vaker bleek mijn vrees ongegrond. Omdat maatje 34 van het patroon volgens de tabel getekend is voor iemand van 1.66 m verlengde ik het badpak met twee centimeter.

© Moors M - 6U6A9197

Ik volgde braaf de stap-voor-stap beschrijving en vorderde gestaag. Was het makkelijk? Neen, het is inderdaad een pittig projectje. Vooral de vele elastieken netjes verwerken vond ik niet evident. Ik moest er echt mijn hoofd bijhouden en het tornmesje was nooit ver uit de buurt. Gelukkig is de lycra van een uitstekende kwaliteit en bood die mij geen extra uitdaging bij de verwerking.

© Moors M - 6U6A9270

Ondanks de schoonheidsfoutjes ben ik aan het einde van de rit heel gelukkig met mijn badpak. Het is een vrouwelijk, stijlvol en elegant model. Dankzij de mooie snit, de plooitjes aan de zijkant en de verleidelijke halsuitsnijding loop ik met opgeheven hoofd over het strand. De beenuitsnijding is daarentegen niet té hoog, wat het sexy decolleté een beetje compenseert zodat het geheel stijlvol blijft. Ook mijn ventje is fan!

© Moors M - 6U6A9246

Wil je zelf ook zo’n elegant badpak maken? Je vindt alle benodigdheden bij Fabricated!

© Moors M - 6U6A9229

Wat denk je, iets voor jou?

© Moors M - 6U6A9310

Tot snel,
Lieve

14 gedachten over “Het Bahama badpak van LMV

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s