Briletui van Katrienette

Een nieuwe handtas vraagt om een bijpassend briletui, niet? Dus van zodra mijn Cosynette klaar was, knipte ik de patroondelen van het gratis Katrienette patroontje.

© Lieve Deduytschaever 200630 12

Het duurde echter nog een tijdje voor ik ermee aan de slag ging… Ik heb namelijk een ellelange to-do lijst, en ik weet tot het laatste moment nooit wat ik effectief ga maken. Zo wordt er constant geschoven in de volgorde. Herkenbaar?

© Lieve Deduytschaever 200630 05

Wat je nog zal herkennen als je de blog een beetje volgt… mijn drempelvrees. Ik had het idee dat het een moeilijk project zou worden. Gelukkig is dat is helemaal niet het geval! De stap voor stap handleiding is, zoals we gewend zijn van Katrienette, heel makkelijk te volgen en het patroontje zit ingenieus in elkaar.

© Lieve Deduytschaever 200630 02

Eerlijk? Ik ben alles bij elkaar een uurtje bezig geweest, op mijn gemakske. Dit is het ideale feel-good restjesproject. Het etui is bovendien ook geschikt voor mijn grootste zonnebril, dus het kreeg meteen een plekje in mijn handtas.

© Lieve Deduytschaever 200630 10

Het mooie kunstleer komt van Toverstof en de binnenstof is een katoentje van Ikea dat jammer genoeg niet meer te koop is.

© Lieve Deduytschaever 200630 03

Slingeren jouw zonnebrillen nog losjes rond in je handtas? Geef ze dan een stevig en veilig plekje in deze leuke briletui van Katrienette.

Tot snel,
Lieve

10 gedachten over “Briletui van Katrienette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s