Vari van Hansedelli – nu ook in het Engels

Misschien zag je al foto’s passeren van superschattige tweekleurige kleine tasjes en wilde je ermee aan de slag… maar durfde je niet omdat de handleiding in het Duits was. Wel, intussen is het Vari patroon ook vertaald in het Engels. Laat je dus maar gaan!

Voor de patroontest koos ik voor een vrij klassieke combinatie van zwart en wit, met een kleurrijke toets binnenin. Het zwarte kunstleer, de rits en de fournituren komen van ZipperZoo, de zwart-witte gordijnstof vond ik bij Ikea.

De clutch is de grootste van de twee, en maakte ik voor een vriendin. Zij koos voor een versie met alles erop en eraan: een lange riem, zodat ze het tasje crossbody kan dragen, een ritsvakje en een steekvak binnenin. Het tasje is ruimer dan het lijkt, er kan best wel veel in. Ik maakte een superschattige bijpassende Mini Mynta en als je die gebruikt voor je kaarten en centjes, heb je nog meer dan plaats genoeg voor je andere rommeltjes.

Het leuke ritstrekkertje van de Mini Mynta zal heel wat naaisters doen watertanden. Die vond ik bij Ateljee Caro, waar je allerlei leuke trekkers kan kopen voor ritsen op rol. Wil je zelf ook aan de slag met de Mini Mynta? Het patroon in Engels en Duits vind je hier.

Eén van de leuke dingen aan de Vari is dat je er verschillende kanten mee uit kan. Wil je de buitenkant tweekleurig, of liever in één stuk? En als je voor twee kleuren gaat… wil je de driehoek dan boven-of onderaan? Daarnaast kan je nog kiezen voor een ritsvak en een kaartvak binnenin, en heb je verschillende opties voor de riem. Voor elk wat wils dus!

Het kleine tasje maakte ik heel eenvoudig. Tweekleurig met het accentvlak aan de rits. Binnenin maakte ik geen vakjes, aangezien dit tasje nog geen specifieke bestemming heeft. Misschien wordt het wel een mooie pennenzak voor mijn laptoptas, want eigenlijk passen die twee wel goed bij elkaar. In plaats van de stijvere Decovil Light gebruikte ik Vlieseline H630, wat ik voor zo’n klein tasje beter vind.

Misschien had je het al opgemerkt… beide tasjes kregen een tassel van kunstleer aan de trekker. Keer op keer vind ik dat een leuk detail. Misschien moet ik daar mijn handelsmerk van maken 😃.

De handleiding is volgens de Hansedelli ‘traditie’ weer supergrondig uitgewerkt. Designer Lisa schrijft elke stap volledig uit en geeft heel wat tips. Daarnaast illustreert ze de tekst met honderden foto’s, die ervoor zorgen dat je de tekst eigenlijk zelfs niet nodig hebt om alles tot een goed einde te brengen. Laat je dus niet afschrikken door de taalbarrière, dat is echt nergens voor nodig.

Wil je zelf met dit leuke patroontje aan de slag? Dat kan nu met een mooie lanceringskorting van 40%.

Tot snel,
Lieve

4 gedachten over “Vari van Hansedelli – nu ook in het Engels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s