Cadeautjes uit het hart

Net als mijn eigen mama, passeerde mijn schoonmoeder Yvonne al geregeld op onze blog. Die twee mama’s zijn erg belangrijk in mijn leven, steunen mij door dik en dun, en zijn trouwe fans van mijn naai- en schrijfwerk. Met kerst wil ik hen dan ook eens extra ‘in de bloemetjes’ zetten. Wat ik voor mijn mama maakte, zie je hier binnenkort verschijnen.

© Lieve Deduytschaever 181004 05

Een tijdje geleden toonde ik jullie twee ritstasjes. Mijn schoonmama vond ze heel leuk en ik besloot eentje te maken dat bij haar bruine handtas past. De combinatie van natuur kurkleer-met-zilver en een warm bruin kurkleer, samen met bruine ritsen, leek mij ideaal. Voor de voering gebruikte ik een restje bruin katoen.

© Lieve Deduytschaever 181004 02

Yvonne vroeg mij eerder om een paar brillenhoesjes voor haar te maken. Haast in elke kamer en in elke handtas vind je wel een hoesje van mijn hand, om haar ontelbare leesbrillen te beschermen. Ze deed er ook al een aantal cadeau aan haar vriendinnen, dus ik weet dat ze zoiets zeker in haar bruine handtas wil hebben. Ik koos voor een versie in kurkleer met knijpsysteem en voerde het met haar lievelingskatoentje.

© Lieve Deduytschaever 181004 04

We trokken dit jaar naampjes voor kerst. Ik trok Yvonnes naam niet, maar besloot haar toch dit kleine cadeautje te geven. Een handgemaakt kerstcadeautje, met liefde gemaakt en gegeven vanuit mijn hart…

© Lieve Deduytschaever 181004 06

Nu maar hopen dat ze er blij mee is.

© Lieve Deduytschaever 181004 07

Tot snel,
Lieve

8 gedachten over “Cadeautjes uit het hart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s