Mijn nieuwe crush – een prachtige Stinger

Ik heb een nieuwe crush, ik kan niet stoppen met ernaar te kijken en ermee te showen. Indien niet in gebruik, hangt hij zelfs aan de muur als decoratie…. Voor alle duidelijkheid, het betreft niet mijn man, noch een derde partij maar wel een geweldige laptoptas. En niet zo maar eentje. Een exemplaar dat de ontwerpster van de Stinger, Girl in uniform Lieve, dan ook nog eens zelf voor mij heeft gemaakt. Geef toe, een mooier cadeautje kan je toch niet krijgen!

Ik heb momenteel heel weinig tijd om te naaien, andere prioriteiten beheersen mijn agenda en dat frustreert me geweldig. De stoffen en fournituren voor een nieuwe Stingertas lagen al een hele tijd stof te vergaren nadat het kurkleer van mijn eerste exemplaar na intensief gebruik was doorgescheurd. Mijn lievelingscanvas uit de Zweedse woonwinkel en een knap appelblauwzeegroen kunstleer van Toverstof bleven geduldig wachten tot betere tijden die er echter maar niet kwamen. De nostalgische binnenstof was een gordijn dat vroeger in mijn babykamer hing (ook bijna een halve eeuw geleden) en al zeer lang bij mijn ouders op zolder lag. Tot dat verlossende berichtje van Lieve….

En of zij mijn Stinger mocht naaien! Zij weet als geen ander hoe het patroon in elkaar zit en wat de moeilijkere stukken zijn om te naaien. Bovendien weet ze ook wat ik zou veranderen tegenover de eerste versie (geen sleutellint, geen kleine zijvakken, verlengde hengsels en een grotere opening bovenaan. Ze heeft er zelfs enkele leuke hacks aan toegevoegd. Dankzij de verlengde rits kan de tas verder open waardoor ik gemakkelijker aan mijn laptop kan. Alle binnensteekvakken zijn afgewerkt met paspel wat een nog chiquere uitstraling geeft en aan de buitenzijde loopt het kunstleer ook door op de bodem. Initieel was dit niet de bedoeling maar juist door deze ingreep is de tas zo uniek.

En dan nog een verrassing: Lieve gebruikte mijn tas als werkstuk in haar filmpjes voor de huiswerkgroep van de Stinger. Zalig gewoon, ik kon het maakproces van week tot week volgen en ontdekte samen met vele naaisters van deze groep wat een prachtig exemplaar ze van onder haar naaimachine toverde. En ik, ik ben een dikke bofkont. Lieve is niet enkel een fijne vriendin maar ook een geweldige naaister en als die 2 samenkomen in 1 tas, dan kan je niet anders dat je heel gelukkig voelen. Dus liefste Girl in Uniform, nog eens een hele dikke merci voor dit prachtige cadeau!

Hebben jullie ook al eens zo’n bijzonder cadeau gekregen of misschien genaaid voor iemand bijzonders? Laat het ons maar weten.

Tot naais,

Tatiana

2 gedachten over “Mijn nieuwe crush – een prachtige Stinger

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s